5 x kindvriendelijke indoor uitjes met veel beweging! 

Kinderen zitten nooit stil....ik vraag me af of ze dat kunnen. Ja, als ze slapen en misschien even met een Ipad of televisie voor hun neus. Maar anders niet! Gelukkig zijn er zat leuke plekken waar je met de kinderen heen kunt waar NIET bewegen geen optie is! 

Ik heb 5 kindvriendelijke uitjes voor je op een rij gezet die ook nog eens binnen zijn. In Nederland weet je het immers nooit met het weer....

1. Spelen bij Tante Suus in Heerhugowaard

Spelen bij welke tante? Nou Tante Suus....want zij heeft een geweldige in Heerhugowaard waar de kinderen héél veel verschillende dingen kunnen doen. Wat dacht je bijvoorbeeld van:

  • Rolschaatsen of skaten door de hal
  • Spelen in de knalblauwe caravan
  • Hutten bouwen op de buitenplaats
  • Springen in het springkasteel op je favoriete muziek
  • Knutselen en schilderen
  • Trampoline springen
  • En ga zo maar door!

Bij de entree betaal je € 7,50 per kind en daar zijn heel veel activiteiten bij inbegrepen. Sommige activiteiten zijn tegen een extra betaling, zoals het kookcafé, slijm maken, een t-shirt pimpen en de escape room. 

Meer info over Tante Suus en reserveren

2. Glowgolfen én bowlen in Heerhugowaard

In Heerhugowaard, in winkelcentrum Middenwaard zit Glowgolf Heerhugowaard en De Waerd Bowling & Events en laten die vlak bij elkaar zitten. Handig voor jou, want zo kun je er één uitje van maken. Er is een speciaal arrangement waarbij je 1 uurtje gaat bowlen en daarvoor of daarna een ronde glowgolfen voor maar € 12,50 per persoon. En het leuke is dat dit een tof uitje is voor jong en oud! Dus lekker met z'n allen de strijd aan gaan! En misschien achteraf nog even lekker eten bij De Waerd Bowling & Events. 

Bowl- en glowgolfarrangement reserveren

3. Lekker springen en freerunnen bij een trampolinepark 

In de regio Alkmaar zijn er een aantal hele toffe trampolineparken, met ieder hun eigen charme. Zo is de een enorm groot en kun je er alles doen op het gebied van jumpen en freerunnen en de ander heeft als extra dat je er bijvoorbeeld ook kunt klimmen. Een greep uit de mogelijkheden in Alkmaar en omstreken

Bij Jumpsquare en Street Jump mag je normaalgesproken springen vanaf 7 jaar, maar er zijn ook speciale mini-jump tijdstippen voor kinderen tot en met 6 jaar!

4. Eindeloos spelen bij Monkey Town of Ballorig

Wie kent ze niet, de indoor speelparadijzen! Waarschijnlijk vragen je kinderen er vaak genoeg om....mama, gaan we naar Ballorig? Het is natuurlijk ook gewoon geweldig, zelfs als ouders vinden we het vaak niet erg om even mee te klimmen, klauteren en glijden. Weer even kind zijn!
In onze regio zijn 3 indoor speelparadijzen: 


Monkey Town Uitgeest

5. Lekker zwemmen, spetteren en bommetjes maken

Zwemmen...of je nu groot of klein bent, (bijna) alle kinderen houden ervan om met water te spelen of erin te zitten. In onze regio hebben we gelukkig een goed aanbod aan leuke binnenzwembaden met elk ook weer hun eigen voordelen.

Volg je Go-Kids regio Alkmaar al op Facebook?

Voor elke vakantie een mooi uittips overzicht per mail ontvangen? 
Vraag onze gratis mails met UitTips in de regio aan!

GRATIS UitTips!