Koelmalaan 344, 1812 PS Alkmaar Alkmaar

Ruim 2000 m² jumpplezier bij Street Jump Alkmaar!

Kom springen bij het grootste trampolinepark van Alkmaar; Street Jump Alkmaar! Deze gloednieuwe vestiging van Street Jump biedt oneindig veel diversiteit in jump area's voor iedereen vanaf 7 jaar. Jonger dan 7 jaar? Kom dan naar de mini-jump uurtjes! En wist je dat er ook een grote jeu de boules baan is, een modern en sfeervol ingericht restaurant/terras waar je heel relaxed kunt genieten van een hapje en een drankje, een air hockey tafel en nog veel meer! Street Jump Alkmaar heeft het allemaal!

FREERUN LESSEN

Grote sprongen, salto's en controle over elke beweging. Niets is te gek als je aan freerunning doet! Samen met de trainers van Street Jump Alkmaar ga je elke week aan de slag om nieuwe tricks te leren en de tricks die je al kan te verbeteren. Tijdens de lessen staat persoonlijke ontwikkeling centraal en passen de trainers differentiatie toe. Oefeningen die door trainers worden bedacht, kan iedereen op zijn eigen niveau uitvoeren. Meld je kids aan via de website van StreetJump Alkmaar!

Er zijn verschillende area's in het trampolinepark: 

FENCE SURROUND

Hier kun je je techniek en skills oefenen met dodgeball (trefbal) en basketbal. 

TRAMPOLINE DECK

In de half pipe area kan worden gesprongen op schuine trampolines.

VALO JUMP TRAMPOLINE

Op een klimmuur van slechts 4 meter hoog probeer je via korte routes omhoog te klimmen. Daarvoor is kracht, souplesse en intelligentie nodig. Klimmen is puzzelen met je lichaam. Je wordt er sterk, gespierd, slim en lenig van. Een soort fitness dus, maar dan heel leuk!

OBSTACLE TRAMPOLINE

In onze Street Jump - Main Area kun je vrij springen van de ene naar de andere trampoline. Daarnaast kun je over grote obstakels heen springen. Deze trampolinevelden zijn geschikt voor jong en oud van ieder niveau.

Main area Street Jump Alkmaar

TUMBLE TRACK

In de Street Jump - Tumbling Lane kun je springen op de langste trampoline. Oefen de flikflak of de overslag met een gegarandeerde zachte landing. Voor de ervaren jumpers is dit de ultieme manier om al je kunsten achter elkaar te vertonen.

NINJA OBSTACLE COURSE

Laat de innerlijke ninja in je los op deze spannende hindernisbaan met lastige obstakels en ‘gevaarlijke’ hindernissen. Het Ninja Parcours daagt je uit op coördinatie, behendigheid en snelheid. Als het niet lukt val je in de zachte foampitten en kun je het opnieuw proberen.

Ninja parcours Street Jump Alkmaar

LAST ONE STANDING

Deze area is afgekeken van het bekende TV programma ‘wipe out’. Neem het op tegen je vriendjes en blijf als laatste staan op de jump carrousel.

MINI-JUMP VOOR DE ALLERKLEINSTEN

Een heel uur vrij rond springen zonder dat de kleintjes door de grotere kids omver worden gesprongen, dat kan bij Street Jump Alkmaar! Op zaterdag- en zondagochtend kunnen de kleinste jumpers van 2 tot 7 jaar een uur lang helemaal los gaan op de trampolines tussen 10.00 en 11.00 uur. En doordeweeks (dinsdag t/m vrijdag) van 13.00 tot 14.00 uur. 

Street Jump Alkmaar biedt nog veel meer, check alle mogelijkheden: Naar de website van Street Jump Alkmaar

Tip: Ook heel leuk voor een kinderfeestje! 

Volg je Go-Kids regio Alkmaar & Noordkop al op Facebook?

Dol op leuke uitjes met je gezin?
Vraag onze gratis mails met UitTips in de regio aan!

GRATIS UitTips!

  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor