Erik Pinksterblom is een fantasierijk jongetje dat verlangt naar iets bijzonders. Op een dag krimpt hij tot het formaat van een vlieg en belandt in stadspark de Wolleweide, een wonderlijke wereld waar het gedrag van de insecten verdacht veel lijkt op dat van mensen. Hij ontmoet bekakte wespen, danst met de hiphophommel en slaapt in een slakken-Airbnb. Gaandeweg ontdekt Erik dat de insecten grote moeite hebben met overleven. Overal ligt afval en mensen spuiten pesticiden. Kan hij zichzelf en de insecten redden?

Over TAQA Theater De Vest

TAQA Theater De Vest is een mooi en toegankelijk theater voor het gehele gezin. In het centrum van Alkmaar aan het Canadaplein (Cultuurplein). Er is een breed scala aan voorstellingen. Je wordt hier geïnspireerd en beleeft samen een heerlijke dag. Het is een echt kindertheater want er zijn vele voorstellingen voor alle leeftijden te vinden!

Reserveren voor de voorstelling

Wil jij kaarten hebben voor deze voorstelling? Bekijk de agenda van TAQA Theater De Vest en kies jouw voorstelling met dag en tijdstip naar keuze. Bestel gelijk jouw kaartje!

Reserveer meteen jouw plek!

 

-----------------------------------------------

Meer (weekend) tips ontvangen?

Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief
en ontvang de leukste activiteiten, uitjes en kinderfeestjes
in de regio Alkmaar & Noordkop!
(Alkmaar, Heerhugowaard, Uitgeest, Castricum, Bergen, Heiloo, Langedijk, Schagen, Hollands Kroon, Den Helder, Texel)

Aanmelden Go-KidsTips

Volg ook Go-Kids Alkmaar & Noordkop
(@gokidsalkmaarennoordkop)

Go-Kids Amsterdam - Socials