TAQA Theater De Vest in Alkmaar
Canadaplein 2, 1811 KE Alkmaar

TAQA Theater De Vest in Alkmaar programmeert regelmatig leuke jeugd – en familievoorstellingen voor alle leeftijden. Voor de kinderen erg leuk om te beleven, een theatervoorstelling is geweldig uitje voor het hele gezin. Ook staan er muziekvoorstellingen en kindermusicals op het programma.

Jeugd- en familie voorstellingen in TAQA Theater De Vest in Alkmaar

Het zal je verbazen hoe vaak er leuke voorstellingen te zien zijn, zowel voor de jeugd als familievoorstellingen. Een mooie combinatie van educatie en entertainment. Per voorstelling wordt aangegeven voor welke leeftijdsgroep het geschikt is. Bekende namen en theatergezelschappen zijn regelmatig te zien. 

De Grote Kerk in Alkmaar ook onderdeel van Theater De Vest

PWist je dat de Grote Kerk Alkmaar ook onderdeel is van TAQA theater De Vest? Een aantal voorstellingen vinden daar plaats. Een prachtige setting wat net dat extra vleugje spektakel kan toevoegen! Check dus goed waar de voorstelling plaatstvindt. 

Eerst nog even lunchen of wat lekkers eten met de kids?

Maak dan je uitje nog completer en reserveer een tafel voor bijvoorbeeld lunch of koffie, limonade en taart bij Grand Café Klunder. Genieten gegarandeerd! 

Een origineel én educatief kinderfeestje!

Weleens aan gedacht om het kinderfeestje van jouw zoon of dochter te vieren bij De Vest? Leuke voorstellingen zat en de jarige is altijd gratis! 

Regelmatig vind je de jeugdvoorstellingen in TAQA Theater De Vest terug in de Go-Kids agenda. Wil je het hele aanbod bekijken, ga dan naar de website van het theater.

Naar de website van TAQA Theater De Vest

Volg je Go-Kids regio Alkmaar & Noordkop al op Facebook?

Dol op leuke uitjes met je gezin?
Vraag onze gratis mails met UitTips in de regio aan!

GRATIS UitTips!

  • Leeftijd 2 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor