Papaver4kids speelt elke derde zondag van de maand een improvisatievoorstelling in het Badhuis op het Kwerenpad 11 in Alkmaar. Voor kids tussen de 4 en 9 jaar!

Over de voorstelling

Papaver4kids is improvisatietheater voor de allerkleinsten. Ben je tussen de 4 en 9 jaar? Ga lekker zitten op een kussentje en doe gezellig mee! Lekker kijken mag natuurlijk ook. Je wordt mee genomen naar spannende avonturen waarin het op het eind altijd weer goed komt!

Over Papaver4kids

Papaver verzorgt al meer dan tien jaar prachtige voorstellingen vanuit het niets. Door te improviseren en de fantasie van de kinderen te gebruiken ontstaan er elk optreden weer nieuwe spannende verhalen. Pratende beren, zoekende prinsessen, aardige boeken en superhelden, het komt allemaal voorbij.

Komen jullie ook naar Het Badhuis in Alkmaar?

Je vindt Het Badhuis aan het Kwerenpad 11 in Alkmaar. Neem gerust je ouders en broer en/of zus mee! Een kaartje kost 5 euro en dit is inclusief limonade of koffie! De voorstelling begint om 15.00 uur en eindigt ongeveer om 16.00 uur. Voor meer informatie en het reserveren van kaartjes ga je naar de website van Papaver4kids

Dol op leuke uitjes met je gezin?
Vraag onze gratis mails met UitTips in de regio aan!

GRATIS UitTips!