Alle bewoners, ondernemers en verenigingen van de gemeenten Langedijk en Heerhugowaard wonen deze zomer, tussen 1 juli en 31 augustus 2020 samen op 1 grote camping: Camping Dijk & Waard!

Camping Dijk & Waard

Leuke activiteiten voor jong en oud!

Wat is dat dan precies, dat Camping Dijk & Waard? Door de hele gemeente worden er door allerlei bewoners, bedrijven, verenigingen, stichtingen, kinderen en ga zo maar door allerlei activiteiten georganiseerd, in beide gemeentes. Ideeën worden gedeeld met de receptie van de camping, die kun je mailen of je kunt gewoon even gezellig binnenlopen. De enthousiaste receptie crew heeft een groot lokaal netwerk en verbind alle ideeën met elkaar om realisatie mogelijk te maken. Yasmine (9) wil bijvoorbeeld heel graag een escape room voor kids in de Waerdse Tempel. Aan dit plan wordt nu hard gewerkt. Ook een zomerschool voor jong en oud is een van de plannen die nu al vergevorderd is uitgewerkt. Maar, alles gaat zoals op de camping. Het moet leuk zijn, gemoedelijk, niet te ingewikkeld en vooral gezellig. Heb jij of jouw kids ook een leuk idee? Bijvoorbeeld...

 -tik-tok dansles geven

- je beste hangplek delen

- met je oldtimerclub op het Coolplein parkeren

- je droomtuin openstellen

- laten zien hoe je onderneming vanuit Dijk & Waard de wereld bedient

- een viswedstrijd houden

- een yoga dag voor kerels organiseren

- tie-dye shirts maken

- een gedicht voorlezen

- een grafitti workshop geven

- je bedrijf op een leuke manier in de kijker zetten

- met 2 teams eens ruilen van sportclub

Check ook de website van Camping Dijk & Waard: https://www.campingdijkenwaard.nl/
Hier vind je de kalender: https://kalender.campingdijkenwaard.nl/

Kom dan langs bij de receptie of mail je idee, grote kans dat wij van Go-Kids ook aan het werk zijn hier! Je vindt de receptie bij het Groene Huis’, Stationsweg 114 te Heerhugowaard. Vlakbij het station, naast fietsbrug ‘De Krul’. 

E. goedidee@campingdijkenwaard.nl

T. 06 27 87 91 87

Openingstijden: elke werkdag van 13 tot 20 uur

In onze agenda plaatsen we alle definitieve activiteiten, dat zal soms best last-minute zijn dus houd de website en onze Facebook en Instagram pagina goed in de gaten!