Wie van swingen, zwemmen, gezelligheid en fijne muziek houdt, kan lekker uit zijn dak gaan bij zwembad Hoornse Vaart in Alkmaar: dan is het tijd voor Discozwemmen! Dit keer is het thema Arctic World en wordt het zwembad helemaal volgens het thema aangekleed.

Discozwemmen in zwembad De Hoornse Vaart Alkmaar

Het discozwemmen is voor kinderen van 5 tot 13 jaar. Het duurt van 19:00 tot 21:00 uur en vindt plaats in het golfslagbad, het 25-meterbad en de waterspeeltuin. Kinderen die nog geen zwemdiploma hebben moeten begeleid worden door een volwassene.

Snackarrangement

Hapje eten tijdens het discozwemmen? Je kunt gebruik maken van een speciaal snackarrangement met korting! Kinderen krijgen een portie friet met een saus naar keuze, drie kleine snacks, een beker limonade en een waterijsje. Ouders die mee willen eten kunnen lekker lasagne krijgen.

Er kan alleen gegeten worden als er van te voren gereserveerd wordt. Voor zowel het snackarrangement als lasagne voor begeleiders moet vooraf worden gereserveerd. Reserveren kan alleen online via zweminfo@alkmaarsport.nl

Verjaardagsfeestje

En het kan nóg mooier: bij een verjaardagsfeestje van minimaal zes personen is de entree en het snackarrangement voor de jarige gratis! Deze prijzen zijn inclusief de entreeprijs, maar het arrangement moet wel van tevoren online gereserveerd worden. Voor kinderen die een kinderfeestje vieren start de disco al om 18.00 uur! Kinderfeestjes reserveer je via de online omgeving van Alkmaar Sport.

Dol op leuke uitjes met je gezin?
Vraag onze gratis mails met UitTips in de regio aan!

GRATIS UitTips!