De Grote Haay komt naar TAQA Theater De Vest in Alkmaar met de voorstelling De vriendelijke draak: een spannende muzikale voorstelling over draken en vooroordelen.

Over de voorstelling De vriendelijke draak

In 2012 maakte schrijver en acteur Mark Haayema bij Theater Gnaffel ‘De vriendelijke draak’, waarna ook nog het gelijknamige boek van zijn hand verscheen. Inmiddels heeft hij zijn eigen gezelschap met (poppen)acteur Dennis de Groot en is het prachtige stuk weer van stal gehaald.
 
Teun denkt dat hij alles weet van draken. Ze zijn bloeddorstig, gemeen en niet te vertrouwen. Maar eigenlijk heeft Teun nog nooit een echte draak gezien. Dan wordt het dorp Zozaai opgeschrikt door zo’n monster. Maar hoorde Teun het nou goed? Is de draak aan het rijmen? Wat is dat nou voor draak van niks!

Theaterspeelplaats
Kom voor en na de voorstelling in de foyer kleuren, poppenkast spelen en Lego'en in de kleurrijke huisjes van de Theaterspeelplaats!

Ook naar De Grote Haay in De Vest Alkmaar?

Wil jij ook met je kids naar De vriendelijke draak in TAQA Theater De Vest in Alkmaar? Check de website van het theater voor meer info en het bestellen van kaarten voor deze leuke jeugdvoorstelling.

Dol op leuke uitjes met je gezin?
Vraag onze gratis mails met UitTips in de regio aan!

GRATIS UitTips!