Apollo 11 (8-12 jr) door Unieke Zaken in TAQA Theater De Vest

Unieke Zaken komt naar TAQA Theater De Vest in Alkmaar met de voorstelling Apollo 11 - ter ere van de eerste mens op de maan 50 jaar geleden. Dit is de première!

Over de voorstelling Apollo 11

In 2019 is het vijftig jaar geleden dat Neil Armstrong als eerste mens voet op de maan zette. Ter ere van dit jubileum speelt Unieke Zaken ‘APOLLO 11’. Een voorstelling over de spectaculairste missie uit de geschiedenis van de mensheid. Met als stuwraket een liveband die dampende jaren zestig-rock de zaal in pompt, ontvouwt zich een energiek en visueel spektakel van spel, dans, muziek, stand-up comedy, poppenspel en animatietheater.
 
Drie spelers en drie muzikanten springen met de snelheid van het licht van plek naar plek: van Houston naar de maan, van de Oval Office naar de raket, van schoonheidssalon La Luna naar Ground Control en van Cape Kennedy naar de Pacific…

Theaterspeelplaats
Kom voor en na de voorstelling in de foyer kleuren, poppenkast spelen en Lego'en in de kleurrijke huisjes van de Theaterspeelplaats!

Komen jullie ook naar Unieke Zaken in De Vest?

Willen jullie deze voorstelling ook gaan zien in Alkmaar? Boek dan snel je tickets voor deze voorstelling op de website van TAQA Theater De Vest:

Meer info & tickets