Plakstraat 3, 6645KL Winssen

Mad Science Gelderland!

Doet jouw zoon of dochter graag leuke proefjes en experimenten? Vind jij het belangrijk om jouw kind op een uitdagende, profesionele manier kennis te laten met wetenschap en techniek? Bij Mad Science leren kinderen alles over wetenschap en techniek op een heel ludieke manier.

Knotsgekke professoren nemen de kinderen graag mee in de wereld van wetenschap en techniek.

Mad Science Vakantiedagen

In de schoolvakanties verzorgt Mad Science Gelderland de leukste educatieve vakantiedagen. Kinderen ervaren, voelen, proeven, zien, horen en ruiken waar (mad) science nu echt voor staat! Deze dagen kan je een gevarieerd, educatief en natuurlijk knettergek programma verwachten. De kinderen gaan op avontuur in de wondere wereld van de wetenschap en techniek. Elke dag staat in het teken van een ander spannend thema, waarmee de Mad Scientists samen met de jonge wetenschappers aan de slag gaan. Lekker veel zelf doen en ontdekken staan voorop. De vakantiedagen worden onder andere georganiseerd in Braamt. Vorig jaar (2016) heeft onze eigen Go-Kidsreporter Timo deelgenomen aan de vakantiedagen. Hij heeft genoten! Het programma was zeer gevarieerd, zo heeft Timo een planetarium bezocht, heeft vlotten gebouwd, raketten de lucht in geschoten en heerlijk gezwommen. Wetenschap en beweging; een gouden combinatie in de (zomer)vakantie! De vakantiedagen zijn geschikt voor kinderen van 7-12 jaar.

De data van de vakantiedagen staan in onze agenda, maar voor nadere info mag je ons ook altijd mailen! achterhoek@go-kids.nl.

Naschoolse techniekcursus

De naschoolse techniek cursus geeft kinderen een eerste kennismaking met wetenschap & techniek. Op alle basisscholen in de Achterhoek kan een Mad Science techniekcursus worden aangeboden. De professionele Mad Science docent komt graag naar jullie school om leerzame technieklessen te verzorgen. Mad Science Gelderland biedt ieder jaar nieuwe cursussen aan, dus elk jaar is er genoeg te leren. De cursussen zijn geschikt voor kinderen van groep 3 t/m groep 8.

Onze Go-Kidsreporter Robin heeft vorig jaar deelgenomen aan een naschoolse techniekcursus in 's-Heerenberg. Vulkanen die tot uitbarsting kwamen, raketten maken, vuurproefjes, Robin was iedere week razend enthousiast! En hij kreeg iedere week leuk materiaal mee om thuis ook aan de slag te gaan.

Door de talloze experimenten, activiteiten en demonstraties leren wij de kinderen principes en methoden waar ze later op terug kunnen vallen. Observeren, analyseren en conclusies trekken zijn immers belangrijke vaardigheden, voor nu en later.

 

Mad Science Kinderfeestje

En weet je wat bij Mad Science Gelderland ook mogelijk is? Het leukste kinderfeestje ooit vieren! Go-Kidsreporter Damon vierde zijn feestje in het laboratorium in Winssem, lees zijn blog! Maar thuis een Mad Science kinderfeestje vieren kan ook, lees snel meer!

 

  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Eigen eten toegestaan
  • Indoor

Log In