Mad Science Kinderfeestje: super tof!

Houdt jouw zoon/dochter van wetenschap en techniek? Vinden jullie het leuk om proefjes en té gekke experimenten te doen onder begeleiding van een knotsgekke professor? Dan zijn de Mad Science Kinderfeestjes echt iets voor jullie!

Feestje thuis?

Mad Science komt graag bij jullie thuis om een geweldig kinderfeestje te organiseren. De jarige groeit van de persoonlijke aandacht en de ouders/verzorgers genieten van de stralende gezichten van de kinderen wanneer ze raketten lanceren, slijm maken, rook kringen schieten, suikerspinnen eten en nog veel meer! Alle kinderen maken ook iets om mee naar huis te nemen.

Kinderfeestje in het Mad Science Laboratorium

Wil je liever geen kinderfeest in huis? Dan is het ook mogelijk om een kinderfeest te geven bij Mad Science. Zij hebben een heus laboratorium in Winssen (nabij Nijmegen), daar kun je ook heerlijk feest vieren!

De mogelijkheden

Er zijn heel veel verschillende mogelijkheden voor een kinderfeestje van Mad Science. Neem vrijblijvend contact op met team Gelderland. Zij helpen jou graag met het organiseren van een kinderfeest om nooit te vergeten!

 

En wil je weten wat kinderen van een Mad Science Kinderfeestje vinden? Lees dan de blog van Damon! Hij vierde zijn kinderfeestje in het laboratorium in Winssen en heeft genoten!