Kinderfeestjes bij Landal Stroombroek

Landweerswal 2, 7047CE Braamt

Kinderfeestjes bij Landal Stroombroek

Hiep hiep hoera! Het is tijd voor een kinderfeestje; en dat vier je natuurlijk bij Landal Stroombroek!

Landal Stroombroek biedt verschillende kinderfeestjes aan, lasergamen, midgetgolfen, bowlen, knutselen en nog veel meer! Leuk voor jongens en meiden!

Basis kinderfeest

Ieder feestje begint met een basisarrangement. Je kunt dan in en rondom het park spelen en gebruik maken van de gratis faciliteiten (indoor speeltuin, de klimtoestellen rondom het park en natuurlijk in- en rondom recreatiegebied Stroombroek). Verder krijg je bij dit basisarrangement onbeperkt ranja en patat met een snacktrio. 

Uitbreidingspakket basis kinderfeestje

Het basis kinderfeestjes arragement kun je uitbreiden met een Jarige Job (of Je ;-)) pakket. Je begint het kinderfeestje dan met het versieren van cake. De jarige ontvangt een cadeautje en alle kinderen ontvangen een zakje snoep OF chips. Smullen maar!

Pimp de Party!

Wil je jouw kinderfeestje nog meer uitbreiden dan kan dat ook. De volgende extra's zijn bij iedere kinderfeestje bij te boeken voor € 1,= p.p. 

- Schminken

- Hair extension zetten

- Glitter Tattoo

- Fotosticker (groepsfoto)

- Zakje snoep of zakje chips

Extra activiteiten

Wil je een heel stoer of creatief kinderfeestje? Dat kan ook bij Landal Stroombroek. Klik de onderstaande activiteiten aan voor meer informatie. Je kunt zoveel extra activiteiten toevoegen aan het basiskinderfeestje als je wilt. 

- Midgetgolf

- Lasergamen

- Bowlen

- Creatief kinderfeestje

- Shoot-out

Reserveren

Het reserveren van een kinderfeestje kan via: fe.stroombroek@landal.com, vermeld in jouw mailtje jouw telefoonnummer, activiteit en datum voorkeur. De medewerkers van het Fun&Entertainment team nemen contact met je op!