Kinderfeest bij Markant Outdoorcentrum, Braamt  

Gildeweg 7, 7047 AR Braamt

  Kinderfeestje in de natuur

  Wil jij een stoer en sportief kinderfeestje? Dan vier je feest bij Markant Outdoorcentrum te Braamt. Samen met een instructeur op pad, kanovaren, codes kraken of andere toffe outdoor activiteiten: het is allemaal mogelijk. Na afloop kun je ook lekker blijven eten! Er is keuze uit verschillende arrangementen:

  Kids code kraker

  Je gaat in groepjes op zoek naar de verstopte munten (codes) met een GPS. Een GPS is een  electronisch kompas dat met een pijl de richting van lopen aangeeft. Welke groepje lukt het om als eerste de code te kraken...?

  Kanospeurtocht

  Kanovaren is een activiteit waar jong en oud plezier aan beleven en met lekker weer is het ook heerlijk dobberen op het water. De kanospeurtocht is met name bedoeld voor kinderen tot en met 12/13 jaar en/of ouders met kinderen. De speurtocht is in een korte of lange versie te varen respectievelijk, 1 uur of circa 1,5 uur. Een eventueel hapje of drankje is apart bij te boeken.

  Kids kano challenge

  De Kids Kano Challenge is een combinatie van twee uitdagende activiteiten voor kinderen tot circa 12/13 jaar. We beginnen met de kanospeurtocht van circa 1,5 uur en sluiten af met een survivalrondje op het terrein. Een eventueel hapje of drankje is apart bij te boeken.

  Kids outdoor challenge

  In deze Challenge ga je 2,5 uur op stap met onze outdoor instructeur en onderneem je allerlei spannende outdoor activiteiten zoals kanovaren of vlotten bouwen. Een eventueel hapje of drankje is apart bij te boeken.

  Kids fun challenge

  In deze Challenge ga je 2,5 uur op stap met onze outdoor instructeur en doe je allemaal verschillende toffe outdooractiviteiten.

  Welk arrangement je ook kiest, een kinderfeestje bij Markant Outdoorcentrum is sowieso een succes! Veel plezier!

  Adres

  • Adres: Gildeweg 7
  • Stad:  Braamt
  • Land:  Nederland
  • Postcode:  7047 AR