Zomerkamp: Adventure for kids camp

Gildeweg 7 Gildeweg 7, 7047AR Braamt

Adventure for kids camp

Dit is het kamp voor jonge avonturiers die houden van actie, avontuur en niet te vergeten ook erg veel plezier! Ben jij avontuurlijk aangelegd en lijkt het je gaaf om in bomen te klimmen en keihard van een tokkelbaan af te gaan? Dan is het Adventure for Kids Camp echt iets voor jou!

Markant Outdoorcentrum is de perfecte locatie voor dit camp, want hier zijn genoeg avontuurlijke dingen te beleven. Tijdens het boogschieten leer je om een pijl midden in de roos te schieten en op onze klimtoren kun jij laten zien hoe goed je kunt klimmen. Ook wordt er een vlottenrace georganiseerd en gaan we knallen op het survival parcours. We kunnen helaas niet garanderen dat je niet lekker vies zal worden!

‘s Avonds kun je meedoen aan het sport en spel toernooi, de bonte avond of ga je lekker relaxen bij het kampvuur. Voor de echte avonturiers onder ons die willen en durven, verruilen we één nachtje de groepsaccommodatie voor een zelfgemaakte tent, waarbij we natuurlijk ook ons avondmaal op een zelfgemaakt houtvuurtje zullen gaan bereiden.

Vind jij het leuk om actief bezig te zijn en uitdagende activiteiten te doen? Meld je dan aan voor het Adventure for Kids Camp!

Voor een toffe impressie kijk je hier: