Glamping in Zeeland bij de Hoeve in Veere
Weelweg 1, 4352 SM Gapinge

Boerenbed Hoeve Zeeland

Boerenbed is super leuk voor iedereen die op een eenvoudige maar luxe manier het boerenleven wilt beleven.
Geniet met het gezin van een boerenvakantie midden in de natuur op de kleinschalige Boerenbed locatie in Veere. Bij Boerenbed draait alles om de beleving van het echt boerenleven op een eenvoudige maar luxe manier. Zo zijn de tenthuisje volledig ingericht met luxe bedden en compleet ingerichte keuken. Je hebt ook een privé douche en toilet. De kinderen slapen in een bedstee!

 

Overnachten op de boerderij

Op deze mooie boerderij vlak bij het historische dorpje Veere kan je genieten van het mooie Zeeland en van het boerenleven.
Op de Hoeve Zeeland zijn er zo'n 75 melkkoeien, wat vleeskoeien en akkers met maïs en bloemkool. Je overnacht op een volledig draaiende boerderij en dus midden in het boerenleven.

Vakantie met kids in Zeeland

Oud-Hollandsche luxe

Maak jij de geboorte van een kalf mee of ga je mee bloemkool oogsten? Geniet van het oud-Hollandsche leven op de boerderij. Aan het einde van de middag kiezen de kinderen de verse groente uit in het boerderijwinkeltje. Je maakt de houtkachel aan en kan gaan koken. Als het donker wordt steek je de olielamp aan en kan je nog even fijn gaan douchen bij kaarslicht. Iedereen klimt in zijn lekkere luxe bed en slaapt als een roosje na zo'n heerlijke dag in de gezonde buitenlucht!

Unieke overnachtingen Zeeland

Extra's op de boerderij

Op de Hoeve Zeeland zijn er leuke extra's. Op de pizza avonden komt iedereen samen om buiten een pizza te bakken en te vertellen over alle avonturen. Je kan een soeppakket bestellen met een echte heksenketel waarin je je soep bereid. En je kan een kampvuurwagen bestellen waarop je brood kan bakken, aardappelen kan poffen en marshmallows kan roosteren.

overnachten bij de boer in Zeeland

Verschillende Tenthuisjes

Je kan twee verschillende tenthuisjes boeken op deze fantastische boerderij in Veere. Bekijk hier de opties.

Met kids in Veere

Ook aan de paardenmeisjes is gedacht! Want die kunnen helpen op de paardenmanege van de buren. Daarnaast is in Zeeland altijd het strand in de buurt en kan je een leuke speurtocht doen in Veere!

Geniet en overnachten bij Boerenbed!