Moederdag tips in Zeeland

Moederdag 2023: Verras mama met een dagje weg in Zeeland!

Moederdag 2023 komt eraan en het is tijd om de vrouw van wie je houdt eens goed in het zonnetje te zetten! Dit jaar hebben wij het perfecte cadeau voor jou en je moeder: een dagje weg in Zeeland. Op ieder Zeeuws eiland is er wel iets leuks te doen met mama. Of mama nu van cultuur, natuur of actieve uitjes houdt, Go-Kids Zeeland heeft leuke tips om haar eens goed te verwennen.

Moederdag tips 2023

Ga lekker lunchen of uiteten bij:

Speelboerderij Klok'uus
Berkenhof Tropical Zoo

Eterij en Spelerij de Vierlinden

moederdag tips

Bezoek Stuisvogelboerderij Monnikenwerve

Moederdag tips

Heb je zin in een actieve moederdag? Ga dan naar Bounce Valley, Kanoa Outdoor, of een klimbos, lees hier verder!

Voor de nog net geen mama's of nieuwe mama's hebben we onze Zwanger en baby special, je leest hem hier!

Moederdag 2023 go-kids

Nog meer Tips!

Op Schouwen-Duiveland kun je bijvoorbeeld lekker uitwaaien op het strand of een bezoek brengen aan het gezellige Zierikzee. Op Walcheren kun je genieten van de prachtige natuur en de cultuurrijke stad Middelburg ontdekken. Voor een actief dagje uit ga je naar Noord-Beveland, waar je kunt kitesurfen of een fietstocht kunt maken door de mooie omgeving.

En wat dacht je van een bezoek aan het pittoreske Veere op Zuid-Beveland? Hier kun je samen met je moeder genieten van de rust en het mooie uitzicht op het Veerse Meer. Ook op Tholen en op de Zeeuws-Vlaamse eilanden is genoeg te doen voor een geslaagd dagje uit.

Wil je mama echt goed verwennen? Kies dan voor een leuke activiteit zoals een rondvaart of een workshop. Of ga samen lekker uit eten in een van de vele gezellige restaurants die Zeeland rijk is. Het wordt een Moederdag om nooit te vergeten!

Wil je je moeder verrassen met een weekendje weg? Kijk dan eens bij onze overnachten tips.

Kindvriendelijk overnachten

Voor een top Moederdag denk je ook nog aan het volgende: 

Het belangrijkste is dat je ervoor zorgt dat de activiteit geschikt is voor alle leeftijden. Het is tenslotte een dag waarop het hele gezin bij elkaar komt en iedereen moet zich kunnen vermaken.

Zorg ervoor dat je op tijd begint met plannen en dat je rekening houdt met de wensen van mama. Misschien heeft ze wel een bepaalde activiteit die ze altijd al heeft willen doen of heeft ze een favoriet restaurant waar ze graag naartoe gaat. Als je zorgt dat het een dag wordt waarop mama zich speciaal voelt en waarop ze kan ontspannen en genieten van het gezelschap van haar gezin, dan weet ik zeker dat het een Moederdag wordt om nooit te vergeten!

Fijne Moederdag!

Moederdag 2023 in Zeeland

 

Log In