Actieve gezinsuitjes in Zeeland

Zeeland is een prachtige provincie met veel mogelijkheden voor actieve uitjes. Wij hebben een overzicht gemaakt met de leukste actieve uitjes voor kids!

 • Bounce Valley Middelburg, hier kunnen de kids bouncen totdat ze omvallen. Lees  hier alle informatie >
 • Klimbos Westerschouw, wil je klimmen in een prachtig bos? Dan wil je naar Klimbos Westerschouwen! Lees hier meer >
 • Wil jij genieten in de natuur en je even helemaal nergens druk om maken kom dan naar Zeeland Buitenland. De plek om weer even helemaal jezelf te zijn, vergeet je telefoon en geniet met elkaar. Lees hier meer over Zeeland Buitenland>
 • Kanoa Outdoor & Events is een toffe locatie voor mega veel activiteiten! Je kan hier met het gezin naar toe, met je werk, met je school, met je familie met wie je dan ook wel. Er worden hier ook stoere kampen en activiteiten georganiseerd. Lees meer over Kanoa Outdoor & Events>
 • Bij SnowWorld Terneuzen geniet je het hele jaar van de kou en sneeuw. Of je nu wilt boarden, skiën of gewoon lekker in de sneeuw spelen, het kan hier. Lees meer over SnowWorld Terneuzen.
 • Wil je lekker zwemmen dan kan dat bij Optisport Vrijburgbad>
 • Nog zo'n mooi klimbos naar dan iets buiten Zeeland is Klimbos Brabantse Wal, een hele toffe plek om een te kijken hoe hoog jij de bomen in durft! Lees hier meer > 
 • Bij Center Parcs Port Zèlande kan je niet alleen lekker zwemmen maar ook kanoën, klimmen en klauteren in een tof Aquapark, waterfietsen, jumpen, springen nog veel meer! Je leest het hier! 

  klimmen in Zeeland

Maar natuurlijk is er meer!

 1. Fietsen en wandelen in de duinen De duinen langs de Zeeuwse kust zijn perfect voor een sportieve fietstocht of wandeling. Er zijn verschillende routes die je kunt volgen, bijvoorbeeld de kustroute of een route door de duinen. Onderweg kun je genieten van het prachtige uitzicht over zee en de duinen. Een aanrader is de Manteling van Walcheren, een duingebied tussen Domburg en Oostkapelle.

 2. Kitesurfen op het strand Zeeland is een populaire bestemming voor kitesurfers vanwege de sterke wind die er vaak waait. Op verschillende stranden, zoals Brouwersdam en Veerse Meer, kun je terecht om te kitesurfen. Heb je nog nooit gekitesurft? Dan kun je een les nemen bij een van de vele surfscholen in de buurt.

 3. Zeilen op het Veerse Meer Het Veerse Meer is een ideale plek om te zeilen. Met zijn beschutte ligging en vele eilandjes is het een van de mooiste vaargebieden van Nederland. Je kunt er zelf een boot huren of een zeilcursus volgen bij een van de zeilscholen in de buurt.

 4. Mountainbiken in de bossen In Zeeland vind je ook een aantal mooie bossen waar je kunt mountainbiken. Het bosgebied bij Westenschouwen is bijvoorbeeld een populaire plek om te mountainbiken. Er zijn verschillende routes die je kunt volgen, variërend van makkelijk tot moeilijk.

 5. Zeehonden spotten op de Oosterschelde Op de Oosterschelde kun je niet alleen zeilen, maar ook zeehonden spotten. Er zijn verschillende rondvaartboten die langs de zandplaten varen waar de zeehonden liggen te zonnen. Een leuke activiteit voor jong en oud.

 6. Paintballen in de buitenlucht Voor wie van wat meer actie houdt, is paintballen een aanrader. Op verschillende locaties in Zeeland kun je terecht om in de buitenlucht te paintballen. Je kunt er met een groep vrienden of collega's naartoe voor een spannende middag.

Dit zijn slechts enkele suggesties voor actieve uitjes in Zeeland. Er is natuurlijk nog veel meer te doen, zoals surfen, strandzeilen, paardrijden, golfen en nog veel meer. Kijk eens in onze agenda voor nog meer uitjes in Zeeland Veel plezier met het plannen van je uitje!

Actieve uitjes in Zeeland - Go-Kids Zeeland

Log In