Mad Science: het coolste kinderfeestje ooit! 

Ontdek de wondere wereld van Wetenschap & Techniek tijdens een Mad Science kinderfeest!

Ben je op zoek naar een origineel kinderfeest en wil je eens iets anders? Mad Science kinderfeestjes staan bol van spectaculaire demonstraties en spannende proefjes en experimenten die kinderen zelf uitvoeren. De (te) gekke professoren van Mad Science hebben al duizenden kinderfeestjes verzorgd, waardoor ze de ervaring in huis hebben om de verjaardag van je kind echt speciaal te maken en bovendien eentje die ook alle gasten niet snel zullen vergeten! De jarige groeit van de persoonlijke aandacht en jij als ouder hoeft alleen maar te genieten van de verwonderde blikken, en natuurlijk de vele oeehhs & aaahhhhsss.

Science voor iedereen!

Een Mad Science kinderfeest is een feest op maat, want je kiest zelf de take-home en eventuele aanvullende activiteiten. Zo kunnen de kids suikerspinnen maken, draaikolken schieten, een raket lanceren en nog veel meer. En wat dacht je van je eigen kneedgum of slijm maken om mee naar huis te nemen?!

Tip: bekijk samen met je kind de video onder aan deze pagina!

Kortom, een kinderfeestje is een belangrijke mijlpaal voor elk kind! Geef je kind daarom een Mad Science feest en maak er een feest van om nooit te vergeten!

 

De Mad Science feestjes zijn:

  • geweldig entertainment voor kinderen van 5 tot 12 jaar
  • geschikt voor elke groepsgrootte
  • binnen / buiten op elke gewenste locatie of bij een van de partners
  • aan te passen naar specifieke wensen


 

Kinderfeestjes in Zeeland