Je kinderfeestje in de buitenlucht vieren? JA! 

Aan de oevers van het Grevelingenmeer ligt een heel bijzonder gebied, waar je terecht kunt voor een actief gezinsuitje, maar ook voor héle toffe kinderfeestjes. Je kunt er bijvoorbeeld survivallen, vlotten bouwen, een avonturentocht doen of klimmen!

Natuur- en speelgebied

Het gebied van Zeeland Buitenland bestaat uit vijf eilanden. Verspreid over het hele gebied vind je er alles wat een buitenuitje tot een succes kan maken: een klimtoren, water, hangbruggen, duinen en nog veel meer. 

Dit is een plek waar je vies mag worden, waar schoenen nat worden, waar met water (en modder:) ) gespeeld mag worden en waar niks moet, maar alles mag. 

Alvast een waarschuwing voor ouders: kinderen willen hier niet meer weg!

 

De kinderfeestjes bij Zeeland Buitenland

Survival 

Hoe kom je aan de overkant met droge voeten? 

Tussen de eilanden bevindt zich een survival hindernisbaan. Iedere oversteek is anders. Bij de een moeten de kinderen een brug bouwen, bij de ander gaan ze zwaaiend aan een touw het water over, springen ze over stenen of balanceren ze over boomstammen. 

Deze tocht duurt ongeveer 1,5 uur. Natuurlijk wordt er uitleg gegeven voordat de echte lol kan beginnen. 

Avonturentocht 

Tijdens de avonturentocht, die zo'n twee uur duurt, bepalen de kinderen wat ze het leukste vinden. Er gaat een instructeur met ze mee op pad, op zoek naar avontuur. En avontuur is wel te vinden in dit gebied! Zo kunnen ze boogschieten, klimmen en abseilen of op zoek naar een schat. 

Avontuur gegarandeerd, droge kleren niet :) 

Klimmen

De hoogte in tijdens het kinderfeestje! In het gebied is een heus hoogteparcours. Op het parcours kom je allerlei hindernissen tegen zoals staalkabels of balken waar je overheen gaat. Dit is natuurlijk een supercool feestje waar nog lang over nagepraat zal worden. 

Er zijn twee parcoursen: één op 10 meter (!) hoogte en één op 3 meter hoogte. Zo hoeft niemand iets te doen wat eigenlijk nog te spannend is. 

Natuurlijk is er een instructeur aanwezig die de kinderen begeleidt en zorgt dat ze goed gezekerd zijn, dat is wel zo veilig. De kinderen zijn ongeveer 1,5 uur zoet met het hoogteparcours. 

 

Klinkt cool allemaal hè? Wil je meer weten of meteen een feestje boeken? Ga dan naar de website van Zeeland Buitenland

We wensen jullie een stoer, sportief, misschien een beetje nat, maar vooral fantastisch kinderfeestje!