Welkom! Dat je hier terecht bent gekomen betekent waarschijnlijk dat je iets meer wilt weten over Go-Kids Zeeland. Leuk, natuurlijk vertel ik je daar graag over.

Over Go-Kids

Go-Kids werd in 2012 opgestart in Zwolle, bedacht door drie moeders die behoefte hadden aan één overzicht met alle leuke uitstapjes in de regio. Dit werd zo goed ontvangen dat er in de jaren daarna steeds meer regio’s bij zijn gekomen. Inmiddels is Go-Kids zo gegroeid dat in 2019 de 25e regio startte en de website maandelijks meer dan 100.000 keer bezocht wordt door (groot)ouders die op zoek zijn naar een fijn plekje voor het gezin.

Over Go-Kids Zeeland

In 2017 werd de regio Zeeland gestart door Melanie van Leeuwen. Halverwege dat jaar ben ik Melanie gaan helpen met het beheer van Go-Kids Zeeland. Allebei deden we dit naast ons bestaande werk, maar die combinatie werd met de groei van Go-Kids Zeeland bijna onmogelijk. Daarom heb ik de regio in november 2018 overgenomen. De overige werkzaamheden heb ik daarbij losgelaten, om me volledig te kunnen richten op het nog groter worden van ‘ons kindje’. Wie ben ik dan?

Mijn naam is Anita van de Kraats en ik woon sinds 2006 op Schouwen-Duiveland. Ik had mijn liefde in en voor Zeeland gevonden en liet mijn warme nest in Noord-Brabant achter om hier te settelen. Ik heb (samen met die liefde uit Zeeland) twee kinderen, die allebei in de basisschoolleeftijd zitten én die allebei het werk van mama natuurlijk fantastisch vinden 😊

 

Wat Go-Kids Zeeland je biedt

We geven een zo compleet mogelijk overzicht van fijne plekjes voor gezinnen met kinderen in de regio. Je hebt geen zoekmachine meer nodig om het perfecte gezinsuitje, kinderfeestje of dagje weg te vinden; we hebben alle toffe uitjes voor je op een rijtje staan.

Bij erop-uit vind je bestemmingen waar je met de kinderen naar toe kunt voor een uitstapje.

In de agenda vind je allerlei kindvriendelijke evenementen, gesorteerd op datum.

Bij de kinderfeestjes staan heel veel verschillende soorten kinderfeesten die in Zeeland te boeken zijn.

Bij opgroeien lees je over plekken die prettig zijn om te kennen als je opgroeiende kinderen hebt. 

En sinds 2018 vind je ook bij eten en drinken, overnachten en winkelen de kindvriendelijke plekjes die je als ouder in Zeeland graag zou willen kennen.

Daarnaast worden er regelmatig blogs geplaatst over de meest uiteenlopende onderwerpen, hebben we een YouTube-kanaal waar onze kidsreporters vloggen tijdens hun uitstapjes, zijn we actief op Facebook en Instagram én versturen we voor iedere schoolvakantie een nieuwsbrief met daarin de leukste tips voor tijdens de vakantie.

Al met al een behoorlijk platform dus, waar je op allerlei verschillende manieren op de hoogte kunt blijven van wat Zeeland ons ouders te bieden heeft. Natuurlijk hoop ik je hier dan ook nog vaak terug te zien.

Voor nu wens ik je veel lees- en scrolplezier en alvast een fijn uitstapje!

 

Heb jij een kindvriendelijke bestemming en zou je hiermee graag tussen het aanbod staan? Stuur gerust een mailtje naar anita@go-kids, dan vertel ik je meer over onze werkwijze en de mogelijkheden.  

Log In