Natuurspeeltuin Atlantia Middelharnis
Havenhoofd 1, 3241LD Middelharnis

Natuurspeelplaats Atlantia: Waar Spelen en Natuur Samenkomen bij het Havenhoofd

Aan het pittoreske havenhoofd van Middelharnis bevindt zich een bijzondere plek waar kinderen de kans krijgen om hun creativiteit te verkennen en in harmonie met de natuur te spelen. Natuurspeelplaats Atlantia, mooie natuuravontuur al speeltuin.

Atlantia is niet zomaar een speeltuin; het is een plek waar de grenzen tussen spelen en leren vervagen. Hier worden kinderen uitgenodigd om de natuur op een authentieke manier te ervaren. Overal waar je kijkt, zie je elementen die de verbeelding prikkelen: van boomhutten verscholen tussen de bladeren tot kronkelende paden die leiden naar verborgen hoekjes. Balanceren op boomstammen, klimmen op rotsachtige oppervlakken en door de bossen dwalen, dit is een omgeving waar elk kind zijn eigen avontuur kan creëren.

Natuurspeeltuin Goeree- Overflakkee

Naast het bieden van een ongerepte speelomgeving heeft Atlantia ook gedacht aan de behoeften van ouders en bezoekers. Aan het havenhoofd bevindt zich 't Hoad, een horecapunt waar bezoekers kunnen genieten van heerlijke versnaperingen. Terwijl kinderen spelen en ontdekken in Atlantia. 
Er is ook nog een leuk strandje waar je ook lekker in het water kunt spelen. Zo kun je spelen in de natuurspeeltuin afwisselen met genieten van het strandje en het water.

Natuurspeeltuin Middelharnis

Natuurspeelplaats Atlantia bij het havenhoofd van Middelharnis een plek waar spel, natuur en spelen samen komt. Met zijn natuurlijke speelstructuren, kronkelende paden en uitnodigende omgeving is Atlantia een uitnodiging aan kinderen om hun verbeelding de vrije loop te laten en te ontdekken wat de natuur te bieden heeft. 

  • Gratis toegang
  • Eigen eten toegestaan
  • Horeca aanwezig
  • Outdoor