Vakantie, weekend of nachtje weg met de kinderen - inspiratie in heel Nederland!

Wat ga je doen in de mei-, zomer,- of herfstvakantie? Nederland wil massaal op vakantie en erop uit voor een paar dagen. Heb je de smaak te pakken na corona en wordt het dit jaar weer Nederland?

Vakantie op een camping, in een huisje, hotel, luxe glamping of iets anders?

In de afgelopen 3 jaren hebben we zo veel moois aan vakantieparken, campings, hotels of bijzonder overnachten c.q. glamping ontdekt. En het aanbod blijft ook nog groeien. Al deze mooie overnachtingslocaties hebben we in 4 categorieën ingedeeld:

Lees verder na deze tips

Dit vind je misschien ook interessant

BoerenBed - voor een prikkelarme vakantie
Meer weten

BoerenBed - voor een prikkelarme vakantie

 

Even simpeler leven Vakantie in luxe, maar wel back- to- basic. Boerenbed heeft met fijne tenthuisje... bekijk

 

Onze overzichten voor je op een rij:

1. Glamping & meer bijzondere overnachting tips

Avontuurlijk overnachten in een boomhut, slapen in een pipowagen of hobbithuisje, of lekker glampen in een safaritent. Niks is meer te gek en het aanbod wordt steeds ruimer. Kleinschalig, maar ook steeds meer vakantieparken en campings bieden volop mogelijkheden zoals glamping in een bijzondere lodge of cabin aan. Kamperen in een glamping tent bij de boer is voor gezinnen helemaal fantastisch. Vaak mogen ze meehelpen op de boerderij en is het buitenleven al een belevenis op zich. We hebben superleuke tips voor bijzonder overnachten in eigen land.

Bijzonder overnachten tips =>

ONZE TIP: Bijzonder overnachten met Boerenbed

Op hun kleinschalige locaties maak je écht weer even tijd voor elkaar. Je verblijf staat in het teken van avontuur in de buitenlucht. De top 3 vind je terug in ons overzicht maar wij hebben nog meer kindvriendelijke locaties voor je geselecteerd. Bekijk ze hier.

Boerenbed Tenthuisje

2. De tofste vakantieparken voor je gezin

Een huisje huren op een vakantiepark vol leuke activiteiten voor de kinderen... dat is genieten voor het hele gezin. Spelen, zwemmen, animatie, op een kindvriendelijk park heb je niet alleen een bungalow maar ook héél veel te beleven. Kijk maar eens naar de vakantieparken die wij voor je hebben uitgezocht!

Villapark Eureka

Tips Vakantieparken =>

ONZE TIP: De veelzijdigheid van Landal

De Landal vakantieparken vallen op door hun veelzijdigheid en kwaliteit. De top 3 vind je terug in het overzicht, maar we willen je graag nog meer kindvriendelijke parken laten zien. Bekijk de parken

NOG EEN TIP: CENTER PARCS

3. De leukste kindercampings van Nederland

Er zijn talloze campings in Nederland. Nu is kamperen eigenlijk altijd leuk voor kinderen - lekker buiten, lekker vrij... maar sommige campings zijn wel écht geweldig voor de kids. Wij hebben heel wat toffe kindercampings voor je gevonden!

Camping De Achterste Hoef in Bladel

Camping tips =>

4. Kindvriendelijke hotels in eigen land

Een nachtje weg, weekendje weg of een minivakantie met wat luxe en ontzorgd worden, dan is overnachten in een hotel een prima keuze. Nederland heeft steeds meer leuk en kindvriendelijk aanbod van hotels. De meeste hebben speciale familiekamers of appartementen. En de voorzieningen zijn vaak ruim voor jong en oud. 

hotels via Go-Kids

Tips met kindvriendelijke hotels =>

Keuze genoeg voor een heerlijke vakantie met je kinderen toch?
Waar je ook voor kiest... wij wensen je alvast een hele fijne vakantie!

Team Go-Kids

Log In