Quality time bij Speelboerderij Klok'uus nabij Goes

Speelboerderij is Klok'uus is een heerlijke plek voor een gezinsuitje in de buurt van Goes! Zowel bij mooi weer als bij slecht weer kunnen de kids zich hier heel goed vermaken.

Lees verder na deze tips

Dit vind je misschien ook interessant

Superleuk kinderfeestje in Zeeland? Bij Klok'uus!
Meer weten

Superleuk kinderfeestje in Zeeland? Bij Klok'uus!

Wissekerkseweg 6, 's-Heer Arendskerke

Spelen bij Klok'uus is sowieso altijd een feest! Vier je kinderfeestje bij Klok'uus. Er is een enorm... bekijk

 
Binnenspeeltuin én buitenspeeltuin Klok'uus
Meer weten

Binnenspeeltuin én buitenspeeltuin Klok'uus

Wissekerkseweg 6, 's-Heer Arendskerke

De speeltuin waar je binnen én buiten kunt spelen. En je kunt er nog veel meer. Niet voor niets is d... bekijk

 

Gezinsuitjes bij Speelboerderij Klok'uus in 's Heer-Arendskerke.

Op een oude boerderij, voormalig appel- en perenboomgaard, vind je tegenwoordig een prachtige Speelboerderij. Bij speelboerderij Klok'uus kunnen kinderen zowel binnen als buiten spelen en worden er veel extra activiteiten georganiseerd. Veel feestjes worden hier gevierd, kinderfeestjes, babyshowers, bruiloften, kraamfeesten van alles is hier mogelijk.

Bezoek aan de binnenspeeltuin Klok'uus

Wij bezochten Klok'uus op een zondagochtend. Vroeg stapten wij al in de auto om zo al vroeg te kunnen gaan spelen. De kids waren enthousiast en rond 10u reden wij het terrein van Klok'uus op.  Wij waren hier al een keer eerder geweest maar de kids hadden nog niet in de binnenspeeltuin gespeeld. Blij renden ze al naar de deur waar we ons konden aanmelden. Reserveren is verstandig, want spelen zonder een tafelreservering kan niet. Dat is echt heel handig want dan kan het nooit te druk worden in de speeltuin.

Binnenspeeltuin Goes

De Speeltuintest

We kregen een mooi gedekte tafel met heerlijke stoelen en terwijl wij gingen zitten waren de kinderen al hun schoenen aan het uittrekken want die hadden maar 1 doel en dat was spelen! Voordat we het door hadden waren ze weg, en kwamen moe terug, einde verhaal. Haha nou zo ging het dus eigenlijk wel. Maar ik ben natuurlijk ook even mee gegaan naar de binnenspeeltuin. En wow wat ziet het er mooi en verzorgd uit! Er is een mooi gedeelte voor de allerkleinste: hier kunnen de kleintjes het spelen lekker ontdekken door te klimmen, springen en spelen in de ballenbak. Voor de oudere kinderen is de speeltuin ook prachtig! Motorisch worden de kids flink uitgedaagd en de glijbanen zijn best hoog en spannend! Na een kleine aanmoediging gingen Melle (4 jaar) en Julia (6 jaar) wel van allebei de glijbanen. Maar ik doe het ze niet na :).

Kindvriendelijk uiteten

Kindvriendelijk lunchen met kids

Na een tijdje ging ik terug naar onze plek waar we dus gezellig samen konden kletsen en relaxen. We bestelden nog een koffie en een thee en genoten van de omgeving en quality time samen. We bekeken de kaarten en kwamen er niet uit of Klok'uus meer een Binnen- en buitenspeeltuin is waar je lekker kan eten of toch meer een restaurant waar de kinderen lekker kunnen spelen. Kortom de menukaart bij Klok'uus erg gevarieerd en vol met heerlijke gerechten. 

kindvriendelijk uiteten in Goes

Eten, spelen en genieten

Na een tijdje, of liever gezegd na meer dan een uur, kwam Melle toch om iets te drinken vragen. En dat kwam goed uit want wij wilden eigenlijk ook nog wel wat drinken. We bestelden een kan ranja, ideaal voor de dorstige spelende kinderen en iets lekker om te eten. Melle ging Julia halen om te vertellen dat ze drinken en een wafel kregen. Al snel zaten ze samen aan tafel met rode wangen van het spelen te wachten op de wafel en het drinken. De wafels werden enthousiast ontvangen want die zagen er mega goed uit en smaakten heerlijk! We genoten van een momentje met z'n vieren. Nadat de wafels op waren moest er wel weer meteen gespeeld worden. Ze kregen geen genoeg van de speeltuin!

Kindvriendelijk uiteten in Goes

We hebben ze nog een tijdje laten spelen en zijn toen weer op huis aangegaan met de belofte dat we snel een keer terug komen want ook de buitenspeeltuin moet natuurlijk nog getest worden!

Kortom ben je op zoek naar een gezellig dag voor het hele gezin? Reserveer dan een tafel bij Klok'uus in 's Heer-Arendskerke. Kijk hier voor nog meer informatie.

Dagjes weg in Zeeland doe je met Go-Kids Zeeland

 

Log In