Op pad in Zierikzee met kids

Als regiomanager van Go-Kids mag je vaak de leukste dingen doen, en zo ook laatst weer! Wij mochten een speurtocht testen. Klopte alles nog en was alles nog duidelijk? Natuurlijk super belangrijk, want je wilt niet dat je speurders halverwege afhaken omdat de speurtocht niet leuk of niet duidelijk genoeg is. Dus super tof dat alle speurtochten dus regelmatig gecontroleerd worden!

Inmiddels is dit de derde (!) speurtocht die we doen via de Zeeuwse Speurtochten ( en stiekem staat nummer vier ook al gepland :)). We weten dus inmiddels wel wat we kunnen verwachten en dat onze kindjes hier super enthousiast van worden! En niet alleen de kindjes worden er super blij van, wij zelf ook. Wij houden heel erg van Zeeland en de Zeeuwse omgeving en hoe fijn is het dan om dat te beleven met twee kindjes die vrolijk mee wandelen en doen!

gezinsuitjes zierikzee

De speurtocht van Zierikzee

Over de speurtocht zelf zal ik weinig los laten want deze moet je gewoon doen! Hij brengt je op leuke locaties en het is een soort van privé rondleiding die je op je eigen tempo doet. Zo begonnen wij enthousiast de speurtocht op een prachtig terras met een iets te drinken en wat lekkers. Daarna wandelde we door het prachtige centrum van Zierikzee en lieten ons we vermaken en verblijden met al het moois dat we zagen en de leuke route die we mochten lopen! 

 

gezinsuitjes in Zeeland

Voor iedere leeftijd een speurtocht

Eerder hebben we al de speurtochten in de gemeente Veere en Vrouwenpolder dus de kinderen zijn heel enthousiast over het feit dat als ze de speurtocht goed lopen dat er een beloning is! En iedere speurtocht heeft een ander eindpunt dus ook een andere beloning dat maakt toch ook dat er echt een verrassing is. Het leuke van de speurtochten is ook dat het voor iedere leeftijd toegankelijk is. Zo zouden opa en oma zich prima vermaken tijdens de speurtocht, zijn papa en mama fan en is het voor kinderen van alle leeftijden leuk! Onze jongste is 3 en die vindt vooral het element meedoen heel leuk. Hij kan serieus mee zoeken! Voor onze 6 jarige is het leuk om mee te doen maar ook om zelf te lezen! Voor een 9 jarige is het leuk om alles zelf uit te zoeken en voor oudere kinderen is het gewoon leuk om toch iets anders te doen dan alleen maar met papa en mama mee wandelen!

Verschillende speurtochten

Ken je Zierikzee al super goed, dan is het misschien leuk om ergens anders zo'n toffe speurtocht te doen! Je kan de Zeeuwse Speurtochten doen op verschillende locatie, namelijk: Middelburg, Groed Podium, Breskens, Dreischor, Burgh-Haamstede, Westkapelle, Hulst, Zierikzee, Yerseke, Veere, Goes en Vrouwenpolder Kijk hier voor meer informatie!

Veel plezier met speuren!

 

Wil je meer tips ontvangen voor uitjes in Zeeland? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!