Zeeuwse Speurtochten heeft op allerlei plekken in Zeeland leuke speurtochten uitgezet, die je met kinderen kunt lopen.

Kinderfeestje buiten 

Met de kinderen naar buiten gaan is heerlijk! Ze kunnen hun energie lekker kwijt en de beweging doet ze goed. Ook tijdens een kinderfeestje is een goeie wandeling echt een geslaagd plan! Neem iets lekkers mee en neem onderweg lekker de tijd voor een picknick.

Speurtocht op je kinderfeestje

Een wandeling wordt nog leuker als de kinderen zelf de weg mogen zoeken en onderweg opdrachten kunnen vervullen. Ze houden zichzelf bezig met het zoeken naar antwoorden en naar de goede route: Ideaal! 

Verschillende speurtochten in Zeeland

Bij Zeeuwsespeurtochten.nl vind je allerlei speurtochten voor kinderen, die zijn uitgezet op de meest uiteenlopende plekken in de provincie. Bij iedere speurtocht kunnen de kinderen onderweg ergens een kleinigheidje ophalen: bijvoorbeeld een bolus, of een zakje chips. 

Hoe werkt het? 

Je koopt een speurtocht naar keuze. Deze betaal je per kind, volwassenen gaan gratis mee. Je kunt de speurtocht lopen wanneer je zelf wilt. Houd hierbij wel de aangegeven dagen en tijden aan, omdat de kinderen anders voor een dichte deur staan bij het ophalen van het lekkers. 

De kinderen kunnen de speurtocht op een telefoon aflezen, of je kunt hem van te voren uitprinten. Neem dan wel pen en papier mee: ze moeten antwoorden opschrijven onderweg. 

Speurtocht tijdens jullie feestje?

Als je een speurtocht wilt kopen, of meer wilt weten over de verschillende tochten, klik dan hieronder door naar de website. 

Naar Zeeuwsespeurtochten.nl

  • Eigen eten toegestaan
  • Outdoor