Speelboerderij ’t Klok’Uus is het ‘Leukste uitje van Zeeland 2021’

Speelboerderij ’t Klok’Uus is het ‘Leukste uitje van Zeeland’. Dat blijkt uit de ANWB-verkiezing van het ‘Leukste uitje van Nederland 2021’.
Vertegenwoordigers van het uitje ontvingen vandaag tijdens een online bijeenkomst de gouden award.

De zilveren award ging naar Berkenhof Tropical Zoo.

De bronzen award ging naar Zeeuws maritiem muZEEum.

Juist in deze bijzondere tijd, is het winnen van een prijs voor de genomineerde uitjes een extra opsteker. Tijdens de verkiezing brachten ANWB-leden massaal hun stem uit op het uitje dat zij het meest waarderen, zowel op landelijk niveau als per provincie. In totaal werden ruim 80.000 stemmen uitgebracht. Speelboerderij ’t Klok’Uus scoort, naast heel veel stemmen, op bijna alle onderdelen (prijs/kwaliteit, sfeer, klantvriendelijkheid, faciliteiten en het aanbod) de hoogste cijfers en is daarmee de winnaar van 2021. Een greep uit de reacties over de winnaar: “Alles is prachtig in thema verwerkt en voor de kinderen is het urenlang speelplezier, dit allemaal terwijl de ouders heerlijk genieten van een hapje op drankje binnen of op het terras.”

De winnaars van 2021 in de provincie Zeeland:

  • Gouden award Speelboerderij ’t Klok’Uus in Arendskerke
  • Zilveren award Berkenhof Tropical Zoo in Kwadendamme
  • Bronzen award Zeeuws maritiem muZEEum in Vlissingen


De ANWB organiseert de verkiezing van het ‘Leukste uitje’ voor de elfde keer. Kijk voor alle winnaars op www.anwb.nl/leuksteuitje
De verkiezing ‘Leukste uitje 2021’ is onderdeel van ANWB Eropuit. Dit jaar zat Go-Kids in de vakjury voor het bepalen van de genomineerden per provincie.