Met OERRR leren kinderen alles over de natuur.

OERRR Kinderactiviteit Winterwandeling op Tiengemeten

Vandaag maken kinderen met de boswachter een wandeling over het natuureiland Tiengemeten. Je zult verstelt staan van alles wat je allemaal ziet, juist in de winter is er namelijk ook veel te ontdekken! Dus trek je warmste kleren en stoere hoge schoenen aan, pak je verrekijker en ga mee op pad!

In de winter zijn de blaadjes zijn van de bomen en sommige dieren verstoppen zich in een warm holletje om er pas weer veel later uit te komen. Toch is er in de natuur ook dan van alles te ontdekken. Heel veel sporen kun je juist nu heel erg goed zien. En wat denk je van de grotere dieren zoals de Schotse hooglander of een ree? Die kunnen nu maar moeilijk verstoppertje spelen! Dat wil niet zeggen dat jij ze ook echt tegen komt tijdens deze winterse wandeling, maar de kans is nu wél groter...

Kampvuur voor kinderen

Bij een echte winterse wandeling hoort natuurlijk ook een kampvuurtje. Na afloop van je ontdekkingstocht kun je je lekker opwarmen bij het vuurtje in Speelnatuur. Wist je dat je daar ook je eigen popcorn boven kunt klaarmaken?

Meer informatie en reserveer een plek