Mad Science zomerkamp - Middelburg

Wil jij je zoon of dochter een onvergetelijke zomervakantie geven? 

Geef hem of haar dan op voor vier te gekke dagen tijdens het Mad Science zomerkamp!

Tijdens de zomervakantie organiseren de mega-populaire professors van Mad Science maar liefst 4 zomerkampen in Zeeland. Tijdens het kamp, waarbij de kinderen overigens gewoon thuis slapen, nemen ze deel aan verschillende toffe activiteiten. De zomerkampen staan garant voor vier dagen lang plezier samen met andere kinderen van dezelfde leeftijd. 

Zomerkampen in het kort

  • 4 dagen van 09.00 - 16.00 uur
  • 2 begeleiders per groep
  • voor kinderen van 7 - 11 jaar
  • voor lunch, drinken en tussendoortjes wordt gezorgd
  • inclusief labjas, key-chain en diverse take-home's

Activiteiten tijdens het Freaky Kamp

Een zorgeloze week met veel verschillende activiteiten, ontspanning en experimenten. Iedere zomer hebben we een nieuw programma. In de ochtend lichten we het thema van de dag toe en leren we de eerste begrippen die ermee verband houden. De rest van de dag leer je met name door te doen! Tussendoor is er nog voldoende ruimte om lekker te spelen, spelletjes te doen en natuurlijk om te eten en te drinken.

Spionnen academie: Wie weet wat een spion doet? Omdat spionnen undercover moeten werken zijn geheime codes en geheime communicatie heel belangrijk. Je schrijft geheime brieven, ontcijfert moeilijke codes en ontwerpt je eigen spionnen snufjes.

Fun forensisch: Wat wordt er onderzocht als er een misdrijf is gepleegd? De recherche gebruikt dan verschillende technieken. Deze dag  ga je op zoek naar aanwijzingen en bewijsstukken: wat is er gebeurd en hoe is dit gebeurd? Je observeert insecten, analyseert spetter patronen en onderzoekt verschillende vloeistoffen.

Zie ze vliegen: Noem eens 8 dingen op die kunnen vliegen! Na vandaag weet jij er nog wel veel meer. Van drone tot vlieger en alles wat er tussen zit! Nu maar hopen dat we ze niet zien vliegen op het einde van de deze dag.

CodeBots: Maak kennis met coderen en speel de eerste levels van een online game. Verder programmeer je Bee-bots, ozo-bots en maak je je eigen schoen-bots voor thuis!

Let op: de dagen staan in willekeurige volgorde.

Zomerkamp in Middelburg

Het kamp in Middelburg vindt plaats op de volgende dagen, van 9:00 uur tot 16:00 uur

maandag 12 augustus

dinsdag 13 augustus

woensdag 14 augustus

donderdag 15 augustus

locatie: Scouting Middelburg *Kazan de Wolf*, Meiveldpad 9, Middelburg

Kosten: € 185,00 (als je voor 1 mei boekt, betaal je € 155,00)

Meer weten, inschrijven en voorproefjes


Data alle Mad Science zomerkampen in Zeeland

08-07 - 11-07  Terneuzen, Bio Base

05-08 - 08-08  Goes, Scouting Goes

06-08 - 09-08  Nieuwvliet, Dorpshuis Nieuwvliet

12-08 - 15-08  Middelburg, Scouting Middelburg *Kazan de Wolf*