Zomerkampen in Zeeland

Op kamp!

Een beetje spannend is het wel: je kind ergens naar toe brengen en er zelf niet bij blijven. Maar wat vinden zij het leuk, en wat leren ze er veel van!
We verzamelden de leukste kampen voor kids in de buurt. En dat zijn niet alleen kampen waarbij de kinderen op locatie overnachten, er zijn namelijk ook kampen waarbij ze overdag lekker kunnen ravotten en 's nachts gewoon in hun eigen bedje kunnen liggen. 
Laat die zomer maar komen! 
 

Sportief Outdoorkamp 

Op kamplocatie slapen
Week 28, 29 en 33, Wolphaartsdijk
Houdt jouw kind van buiten zijn, outdoor sports en chillen met andere kinderen?

Tijdens Kanoa Summercamp gaan de kids samen wakeboarden, kanovaren, boogschieten, vlotten bouwen & varen, katapult bouwen & schieten, klimmen, zeilen en nog veel meer! En dat allemaal samen met een groep leeftijdsgenoten. Een kamp vol actie en uitdaging, maar vooral gezelligheid.

Het Summercamp is er voor 10- t/m 12-jarigen (8 t/m 12 juli en 12 t/m 16 aug) en voor 13- t/m 15-jarigen  (15 juli t/m 19 juli 2019).

De kinderen slapen in Kanoa's eigen Basekamp, waar ze na het beregezellige avondprogramma weer kunnen opladen voor de volgende sportieve dag.
Benieuwd hoe het programma er uit ziet? Lees en kijk dan verder op onderstaande link om een goed beeld te krijgen van dit toffe kamp. 

Meer lezen over dit sportieve kamp aan het Veerse Meer
 

Mad Science kamp 

Thuis slapen
Goes, Terneuzen, Nieuwvliet, Middelburg
Een zorgeloze week met veel verschillende activiteiten, ontspanning en experimenten. 
 
De mega-populaire professors van Mad Science organiseren maar liefst 4 zomerkampen in Zeeland. Tijdens het kamp nemen de kinderen deel aan verschillende toffe activiteiten. Vier dagen lang plezier samen met andere kinderen van dezelfde leeftijd. 

Er is tijdens het kamp een spionnen academie, forensische fun, ze maken kennis met coderen en bots en er wordt kennis gemaakt met allerlei vliegende objecten. 
Bekijk hier de data van deze kampen en meer informatie
 

Even tussendoor...
Volg je Go-Kids Zeeland al op Instagram?

 

Ponykamp

Op de kamplocatie slapen
7 t/m 12 juli & 21 t/m 26 juli, Dreischor
Voor de echte paardengekken is dit een droom die uitkomt: 
Slapen op de manege en overdag alles doen wat met paarden te maken heeft.

Het ponykamp van 7 t/m 12 juli is voor kinderen van 8 t/m 12 jaar. 
Het ponykamp van 21 t/m 26 juli is voor kinderen van 8 t/m 14 jaar, deze week is er extra begeleiding aanwezig voor kinderen met beperkingen. Kinderen zonder beperkingen zijn ook welkom in deze week. 
Manege Balans heeft de expertise in huis om iedereen welkom te kunnen heten in de wereld van paarden. 

Dressuur, carrouselrijden, buitenritten, stalverzorging, hoefverzorging etc etc. En dan ook nog spelletjes, lekker eten, zwemmen, bowlen... Te veel om op te noemen! 
Lees meer over de ponykampen bij manege Balans
 

Valencia Voetbalkamp

Thuis slapen
11 t/m 13 juli, Vlissingen
Heb jij een voetballer in huis die graag nóg beter wil worden?

De trainers van Valencia CF komen in de zomervakantie drie dagen naar Vlissingen om professionele training te geven aan de jeugd (6-14 jaar)!
De deelnemers worden opgedeeld aan de hand van leeftijd en niveau, zodat iedereen op zijn/haar eigen niveau kan trainen. 

Alle deelnemers ontvangen een Valencia CF trainingstenue, bidon en diploma.
Meer weten? Snappen we! Via de link hieronder ga je naar de pagina waar je alle ins en outs leest. 
Meer lezen over het Valencia Voetbalkamp in Vlissingen
 

NAC Soccer Camp

Thuis slapen
13 t/m 15 aug, Middelburg
Nóg een tof voetbalkamp in Zeeland! 

NAC Breda Soccer Camps organiseert deze zomervakantie voetbalkampen en keeperskampen bij diverse amateurverenigingen, waaronder in Middelburg! De kampen zijn voor kids van 6 t/m 15 jaar en bestaan uit 3 dagen van 9.00 tot 15.00 uur voetbal-, en keepersplezier. 

Bij deelname ontvang je je eigen NAC Breda voetbal-, of keeperstenue.Tijdens het kamp is er tijd voor Skill Games en partijen in toernooivorm, kans om gescout te worden voor de jeugdopleiding, gezonde lunch, snacks en drinken, begeleiding van gekwalificeerde trainers en een NAC Breda Soccer Camps Certificaat. 
Meer lezen over de NAC Summer Camps
 

Kindervakantieweek Goese Polder

In de Goese Polder wordt van 5 t/m 9 augustus de Kindervakantieweek georganiseerd. Een week vol knutsels, hutten bouwen, speurtochten, kampvuur en ga maar door. 

Meer weten? Bekijk het hele programma op onderstaande link. 
Meer over de Kindervakantieweek Goese Polder
 

Monkey Moves

Ook Monkey Moves is druk met het organiseren van leuke, sportieve vakantie-activiteiten voor de kids. 

Zodra de planning bekend is gaan we dit natuurlijk met jullie delen. Benieuwd naar Monkey Moves? Bekijk dan onderstaande link en ontdek hoe kinderen hier kennis maken met allerlei sporten!
Over Monkey Moves
 

Log In