Wil jij je kind een onvergetelijke vakantie geven? Houdt je kind van buiten zijn, outdoor sports en gezellig chillen met andere kinderen? Lees dit dan eens!

sportief zomerkamp zeeland sportief zomerkamp

Kanoa Summercamp / Zomerkamp 10 - 12 jaar

Tijdens het zomerkamp bij Kanoa Outdoor beleven de kinderen de week van hun leven. De hele week mogen ze zich uitleven met allerlei verschillende outdoor sports.  

Zo kunnen ze deze week wakeboarden, kanovaren, SUPPEN, boogschieten, vlot bouwen & varen, archery tag, katapult bouwen & schieten, kanopolo, klimmen en zeilen! En dat allemaal natuurlijk samen met een groep leeftijdsgenoten, dat maakt het extra gezellig. 

sportief zomerkamp zeeland

Het gehele programma vind je hier, wel verklappen we alvast dat er heel veel actie en uitdaging in staat. Bekijk bijvoorbeeld de woensdag:

"Strand & Beachgames.
Zon, zee en .... inderdaad een lekkere dag naar het strand. Vette Beachgames zorgen voor de nodige inspanning en verkoeling. ’s avonds is het tijd voor een kampvuur!"

Dit kamp is met overnachting op de eigen locatie van Kanoa: het Kanoa Basekamp. Uiteraard is er continue begeleiding en wordt er voor de maaltijden gezorgd. 

Kanoa Summercamp / Zomerkamp 13 - 15 jaar

Tijdens deze vijf supertoffe dagen kunnen de kinderen hun lol op. Vanuit de kamplocatie (het Kanoa Basekamp), die natuurlijk op de eerste dag eerst verkend en ingericht wordt, vertrekt de groep leeftijdsgenoten iedere dag naar een nieuw avontuur. 

Ze gaan onder andere kanovaren, zeilen, SUPPEN, boogschieten, vlot bouwen & varen, archery tag, katapult bouwen & schieten, kanopolo, klimmen en nog veel meer. 

zomerkamp zeeland veerse meer

Het gehele programma vind je hier, wel verklappen we alvast dat er heel veel actie en uitdaging in staat. Bekijk bijvoorbeeld de dinsdag:

"Wakeboarden.
Tijd voor actie, tijd voor uitdaging! Heel dag dag rondhangen bij de Wakeboardbaan aan de Arne en het doel is om te leren wakeboarden. Een 180 is allicht nog wat te hoog gegrepen maar heen en weer over het Veerse Meer geeft een enorme kick en vrijheidsgevoel."

In de avonden kunnen de kinderen natuurlijk ook rekenen op vertier. Zo is er een bonte avond, een filmavond en een kampvuur aan het Veerse Meer. De gezelligheid staat voorop! 

kamplocatie

Over Kanoa

Kanoa is een outdoor- en evenementencentrum aan het Veerse Meer (tussen Goes en Middelburg in)

De naam Kanoa betekent ‘the free one’. 

Kanoa vertelt hierover:

"Dit is voor ons dus vanzelfsprekend heel erg belangrijk. Tijdens het kamp genieten de deelnemers van natuur, sportieve activiteiten, groepsgevoel en respect voor elkaar. Nu staan wij niet alleen voor de meest vette sport en outdoor activiteiten, wij vinden het het allerbelangrijkst dat er respect is voor elkaar. Maar wij vinden het net zo belangrijk om jullie te leren om respect te hebben voor de natuur en voor jezelf. Wij laten je zien hoe leuk het is om je eigen gezonde maaltijd te maken uit de natuur, je eigen limonade maken en niet praten via de smartphone maar gezellig met elkaar."

 

Wil je meer weten over de zomerkampen bij Kanoa Outdoor & Events? Bezoek dan zeker de website en ontdek deze coole plek in Zeeland.