Wandelroutes in Zeeland

Wandelroutes in Zeeland

Persoonlijk vind ik het heerlijk om met de kinderen de natuur in te trekken voor een lekkere wandeling. Of dit nu in de zomer is met een picknickkleed en wat lekkers op de rug, in de lente om te genieten van de eerste zonnestralen, in de herfst om paddenstoelen te zoeken óf in de winter met een dikke sjaal om en muts op, dat maakt ons niks uit. 

wandelroutes zeeland

Wat me wel opvalt is dat wij vaak op dezelfde paden belanden. Misschien is het een stukje veiligheid omdat je zo zeker weet dat de route niet te lang is voor de kinderen, of misschien is het gewoon gemakzucht. Om hier verandering in te brengen ben ik op zoek gegaan naar andere wandelroutes. En waarom zou ik die voor mezelf houden?

Omdat er behoorlijk wat natuur is in Zeeland en de verzameling wandelroutes een flinke lijst is geworden, zijn de routes opgesplitst per gebied. Via de linkjes bij 'navigatie' kun je tussen de gebieden wisselen. Navigatie vind je op mobiel onder deze pagina, op pc rechts bovenin. 

Je kunt ook vanuit deze pagina zelf selecteren waar je wilt gaan wandelen. Maak hieronder je keuze:

Ik wil met de kinderen wandelen op Schouwen-Duiveland

Ik wil met de kinderen wandelen op Noord-Beveland

Ik wil met de kinderen wandelen op Zuid-Beveland

Ik wil met de kinderen wandelen op Walcheren

Ik wil met de kinderen wandelen op Zeeuws-Vlaanderen

 

wandelen in zeeland met kinderen

Op bovenstaande pagina's zullen echt lang niet alle mooie wandelroutes staan, dus tips zijn van harte welkom! Aanvullingen voor bovenstaande gebieden, of voor Tholen en Sint Philipsland mag je mailen naar zeeland@go-kids.nl Ik en de bezoekers van Go-Kids Zeeland zullen je heel dankbaar zijn! 

🍁Gaan jullie wandelen in de herfst? Lees dan ook ons blog over wat te doen met de thuisgebrachte herfstschatten. Kastanjes poffen, eikels schilderen.. dat soort dingen. Klik hier verder naar het blog.

eikeltjes schilderen 

 

 

Log In