Een hittegolf, of in ieder geval een hele warme dag.. en dan? Vinden jouw kinderen het heerlijk of is dit een dag waarop ze juist alleen maar klagen? Omdat vermaken in de hitte net wat anders gaat en we in de loop van de jaren flink wat tips hebben verzameld, vind je op deze pagina allerlei ideeën om met de kinderen te doen tijdens een warme dag. En of jij nou mee gaat doen of de voetjes omhoog legt en gaat toekijken, dat is aan jou;) 

Waterspelletjes spelen

Blijf je thuis op een warme dag? Check dan deze pagina met wel 25 superleuke waterspelletjes voor kinderen. Lol gegarandeerd! 

Waterpret en buitenzwemmen Zeeland

Een dagje naar het strand 

Een dagje naar het strand met het hele gezin is voor sommige mensen een feest en voor andere mensen totaal niet. Maar als je een strand liefhebber bent dan kan je in Zeeland natuurlijk je hart op halen. Of je nu een groot verlaten strand zoekt, liever 's avonds naar het strand gaat of op zoek bent naar een strand met speeltoestellen je vindt het in Zeeland. Lees hier alle tips voor een dagje strand in Zeeland. 

Strand met kids in Zeeland

Naar het zwembad

Wil je verkoeling zoeken in een zwembad, maar weet je niet waar? Bekijk ons handige overzicht van zwembaden, zowel binnen als buiten. 

Spraypark Burgh Haamstede

Spetteren in een waterspeeltuin

Er zijn best wat (buiten)waterspeeltuinen in Zeeland. Die vind je in ons overzicht met waterspeelplekken. Leuk voor zomaar een paar uurtjes vertier, zeker op de warmste momenten van de dag. 

Kanoën bij Port Zèlande in Zeeland

Activiteiten op en in het water

Als het hot, hot, hot is, vinden wij het ook altijd leuk om ons goed in te smeren en het water op te gaan. In een kano bijvoorbeeld. Of in een bootje. Of via lianen over het water heen, dat is ook leuk ;) Dat en meer vind je in het overzicht met activiteiten in en op het water

Kanoa Outdoor Waterpret in Zeeland

Toch een gewoon uitstapje

Als je toch een uitstapje op de planning had staan, ga dan gewoon lekker vroeg. Er zijn zat toffe plekken waar je rond negen uur al kunt rondwandelen om op het warmste tijdstip van de dag alweer in de tuin te liggen. Check alle uitjes in Zeeland hier

Go-Kids Zeeland gezinsuitjes

 

Log In