Hittegolf tips voor gezinnen in Zeeland

Een hittegolf, of in ieder geval een hele warme dag.. en dan? Vinden jouw kinderen het heerlijk of is dit een dag waarop ze juist alleen maar klagen? Omdat vermaken in de hitte net wat anders gaat en we in de loop van de jaren flink wat tips hebben verzameld, vind je op deze pagina allerlei ideeën om met de kinderen te doen tijdens een warme dag. En of jij nou mee gaat doen of de voetjes omhoog legt en gaat toekijken, dat is aan jou;) 

hittegolf tips zeeland

Waterspelletjes spelen

Blijf je thuis op een warme dag? Check dan deze pagina met wel 25 superleuke waterspelletjes voor kinderen. Lol gegarandeerd! 

hittegolf tips kinderen

Een dagje naar het strand 

Ikzelf ben dus niet zo'n strandganger als het 30 graden is. Te druk, te warm en als ik een kwal zie durf ik niet te zwemmen, dus kan ik ook nog eens niet afkoelen. Wij gaan daarom op erg warme dagen eigenlijk altijd in de avond. Soms eten we dan zelfs op het strand, broodjes of pizza, de kinderen vinden dat echt fantastisch. Lees hier alle tips voor een dagje strand in Zeeland. 

hittegolf tips zeeland

Naar het zwembad

Wil je verkoeling zoeken in een zwembad, maar weet je niet waar? Bekijk ons handige overzicht van zwembaden, zowel binnen als buiten. 

hittegolf tips waterspeeltuin

Spetteren in een waterspeeltuin

Er zijn best wat (buiten)waterspeeltuinen in Zeeland. Die vind je in ons overzicht met waterspeelplekken. Leuk voor zomaar een paar uurtjes vertier, zeker op de warmste momenten van de dag. 

hittegolf tips

Activiteiten op en in het water

Als het hot, hot, hot is, vinden wij het ook altijd leuk om ons goed in te smeren en het water op te gaan. In een kano bijvoorbeeld. Of in een bootje. Of via lianen over het water heen, dat is ook leuk ;) Dat en meer vind je in het overzicht met activiteiten in en op het water

hittegolf tips zeeland

Toch een gewoon uitstapje

Als je toch een uitstapje op de planning had staan, ga dan gewoon lekker vroeg. Er zijn zat toffe plekken waar je rond negen uur al kunt rondwandelen om op het warmste tijdstip van de dag alweer in de tuin te liggen. Check alle uitjes in Zeeland hier

 

Log In