De mooiste dierentuinen in Zeeland

Natuurlijk heeft Zeeland ook dierentuinen! Van reptielen tot aan apen, je vindt ze in Zeeland! Ontmoet de mooiste en interessantste dieren tijdens een echt Go-Kids gezinsuitje!

Berkenhof Tropical Zoo & Restaurant

In de Kwadendamse mini jungle van Berkenhof Tropical Zoo valt er een hoop te beleven! Van kleurige kameleons tot nieuwsgierige aapjes en gordeldieren. In totaal zijn er meer dan 50 tropische diersoorten te ontdekken. Berkenhof Tropical is het ANWB uitjes van Zeeland in 2022.

dierentuinen Zeeland Go-Kids Zeeland

Deltapark Neeltje Jans

Bezoek de Zeehonden en Zeeleeuwen voederingen en voorstellingen bij Neeltjes Jans Bezoek ook het mooie aquarium van Neeltje Jans en geniet van alle dieren!

dierentuin Zeeland

Iguana Reptielen Zoo - Vlissingen

Wie gek is op reptielen moet hier zijn geweest. In Iguana zie je allerleuk soorten reptielen, amfibieën en geleedpotigen. Er zijn wel 500 dieren te zien uit de hele wereld. Je bent hier niet in een half uurtje doorheen, Iguana is namelijk de grootste overdekte reptielenzoo van Europa.

Struisvogelboerderij -Monnikenwerve

Ben je op zoek naar een echt uniek uitje met de kinderen? Breng dan een bezoek bij de Struisvogelboerderij in Sluis. Tijdens de rondleiding kom je van alles te weten over de struisvogels.

dierentuinen Zeeland met Go-Kids Zeeland

A Seal Stellendam -Stellendam

Een bijzonder uitje met kinderen vind je in Stellendam. Hier bevindt zich sinds enige jaren namelijk een echt zeehondenziekenhuis, waar je op bezoek kunt. Lees hier meer!

Faunapark Flakkee - Nieuwe Tonge

In dit prachtige park van wel 25.000 m2 kom je ogen te kort. Ga je voor de prachtige flora en fauna, de kleinere vogels, de roofvogels of de grotere dieren (kangoeroes!)? Of natuurlijk voor allemaal! Lees hier meer!

 

Voorjaarsvakantie Zeeland

Log In