De leukste uitjes met kinderen op Noord en Zuid Beveland

De leukste uitjes op Noord en Zuid-Beveland met Kids!

Ga je een dagje met de kids naar Zuid-Beveland of woon je op Zuid-Beveland en ben je benieuwd wat er te doen is? Lees dan snel deze pagina! Of je nu uiteten wilt met Kids op Zuid-Beveland of ben je benieuwd naar de komende events, wij proberen het zo goed mogelijk bij te houden!

Heb je nu zelf binnenkort een leuk event of ben je een leuke kindvriendelijke locatie op Zuid- Beveland? Neem dan contact met ons op via marketing@Go-Kids.nl 

Eropuit met de kids

Binnenspeeltuin Eeterij-spelerij Vierlinden kunnen de kinderen zeker hun energie kwijt. Het thema van de binnenspeeltuin is 'Natuur'. Dat is vooral te merken aan de grote boom midden in de speeltuin waar de kinderen volop kunnen klimmen, verstoppen en glijden. Ook is er een een mini kartbaan en midgetgolf aanwezig. Terwijl de kinderen zich vermaken in de binnenspeeltuin kunnen de ouders/verzorgers genieten in het restaurant waar je ook uiteten kan met het gezin.

Bowlen met het gezin is natuurlijk altijd een leuk idee! Bij Bowlingbaan Bowling Goes zijn er maar liefst 12 bowlingbanen. Ook is er een kinderspeelparadijs.

Wil je naar een leuke bioscoop met het gezin? Bekijk dan DaVinci Cinema Goes. Ga je liever naar een museum? Kijk dan is bij Historisch Museum de Bevelanden.

Kinderfeestjes op Zuid-Beveland

Bij Eeterij-Spelerij Vierlinden kan je ook jouw kinderfeestje vieren. Naast het spelen in de super gave binnen speeltuin, kan je ook gaan midgetgolfen als jullie lekker naar buiten willen. Of kies voor een speciale thema, Mad Science of een kinder high tea.

Events voor kinderen

In Zuid-Beveland zijn er genoeg events voor de kinderen. Denk bijvoorbeeld aan de Nationale Stoomtreindagen! Jong en oud kunnen indrukwekkende treinen, machines en nog veel meer bekijken. Ook kan je mee reizen met de treinen, hoe gaaf is dat? Of ga lekker naar de kermis in Goes. Voor meer actuele events kan je altijd even onze agenda checken.

Gratis uitjes met de kids op Zuid-Beveland

Een tof gratis dagje weg met de kinderen kan bij Recreatiepark De Hollandse Hoeve. Het is populair gebied waar je lekker kunt wandelen met veel leuken tussenstops voor de kinderen, zoals de kinderboerderij en de speeltuinen.

 

Heb jij nog leuke tips voor op Zuid-Beveland? Mail dan naar karin@go-kids.nl

Log In