De leukste uitjes met kinderen in Zeeuws Vlaanderen

De leukste uitjes in Zeeuws Vlaanderen vind je hier!

Ga je een dagje met de kids naar Zeeuws-Vlaanderen of woon je in Zeeuws-Vlaanderen en ben je benieuwd wat er te doen is? Lees dan snel deze pagina! Of je nu uiteten wilt met Kids in Zeeuws-Vlaanderen of ben je benieuwd naar de komende events, wij proberen het zo goed mogelijk bij te houden!

Heb je nu zelf binnenkort een leuk event of ben je een leuke kindvriendelijke locatie in Zeeuws-Vlaanderen? Neem dan contact met ons op via marketing@Go-Kids.nl 

Eropuit met de kids

Of het het nou hartje zomer is of midden in de winter en jullie zijn gek op skiën of snowboarden in Zeeland is er een plek waar altijd sneeuw ligt. Bij SnowWorld Terneuzen kan je een leuke dag beleven in een skigebied. Ook is er horeca aanwezig om lekker op te warmen.

Ben je op zoek naar een echt uniek uitje met de kinderen? Breng dan een bezoek bij de Struisvogelboerderij in Sluis. Tijdens de rondleiding kom je van alles te weten over de struisvogels.

Bij Familie Fun Parc Toversluis ga je zeker niet vervelen. Binnenspeeltuin, lasergamen, bowlingbaan, Toversluis heeft het allemaal! Ook is er een terras aanwezig waar de ouders kunnen relaxen, terwijl de kinderen lekker spelen.

Wil je graag naar een museum? Kijk dan is bij het School Museum. Allerlei schoolmaterialen vanaf ongeveer 1850 tot nu, dus super leerzaam.

Kinderfeestjes in Zeeuws-Vlaanderen

Welk kind houd nou niet van de Mcdonalds en dan ook nog je kinderfeestje er vieren? Bij Mcdonalds Terneuzen mag de jarige ijsjes maken voor de kinderen en wordt er geschminkt. Leuk om te combineren met andere acitiveiten.

Events voor de kids

In Zeeuws-Vlaanderen zijn er ook genoeg events voor de kids. Natuurlijk de jaarlijkse kermis in Terneuzen. Voor actuele events in Zeeuws-Vlaanderen kan je altijd even de agenda checken.

Gratis uitjes met de kids in Zeeuws-Vlaanderen

In Zeeuws-Vlaanderen bevinden zich meerdere natuurgebieden. In het bos bij Axel vind je allerlei leuke speeltoestellen, kabelbaan , een crossbaan en nog veel meer.

Daarnaast heb je de Braakmanboerderij in natuurgebied Braakman. Er zijn diverse activiteiten voor de kinderen. Bijvoorbeeld een bijzondere boswandeling waar je op zoek gaat naar kabouter sporen in het bos.

In natuurgebied Braakman heb je ook een speelbos. Hier kunnen de kinderen zich helemaal uitleven door hutten te bouwen, in het water te spelen, klimmen en nog veel meer!

Of ga gewoon lekker wandelen met het gezin bij Familiepad Biervliet. Een wandelroute van 1,8 km, dus prima geschikt voor de kinderen die een eindje kunnen lopen.

Heb jij nog leuke tips voor in Zeeuws-Vlaanderen? Mail dan naar karin@go-kids.nl

Log In