De leukste uitjes met kids op Schouwen-Duivenland

De leukste uitjes met kids op Schouwen-Duivenland

Ga je een dagje met de kids naar Schouwen-Duivenland of woon je op Schouwen-Duiveland en ben je benieuwd wat er te doen is? Lees dan snel deze pagina! Of je nu uiteten wilt met Kids op Schouwen-Duiveland of ben je benieuwd naar de komende events, wij proberen het zo goed mogelijk bij te houden!

Heb je nu zelf binnenkort een leuk event of ben je een leuke kindvriendelijke locatie op Schouwen-Duiveland? Neem dan contact met ons op via marketing@Go-Kids.nl 

Eropuit met de kids

Bij Familiecamping de Duinhoeve kan je voor een weekend of zelfs tijdens de vakantie kamperen. Op deze plek zullen de kinderen het zeker naar hun zin hebben, want er zijn genoeg speeltuinen en zelfs een waterspeeltuin waar de kinderen kunnen spetteren en glijden. Ook worden er genoeg activiteiten georganiseerd en is er een gezellig terras om te relaxen.

In binnenspeeltuin Ût Knienol kunnen de kinderen lekker hun energie kwijt. Er zijn klimtoestellen, spookhuis, touwbrug en nog veel meer. Voor de allerkleinste is er een aparte speelruimte. De volwassenen kunnen genieten op het terras met een drankje.

Wil je naar een leuk museum? Kijk dan is bij het Camera museum Ga je liever naar de markt met het gezin? Kijk dan eens bij de Seizoensmarkt bij Renesse

Kinderfeestjes op Schouwen-Duiveland

Kinderfeestje vieren in Zeeland, maar geen plek ervoor? Pretplanner heeft een eigen ruimte waar de kinderen volop plezier kunnen beleven. Maak keuze uit de vele feestjes en alles wordt voor je verzorgd.

Events voor kinderen

Een heel erg populair event op Schouwen-Duiveland zijn de Havendagen Zierikzee. Het duurt drie dagen en er zijn allerlei activiteiten voor jong en oud. Natuurlijk zijn er genoeg andere events op Schouwen-Duiveland, bijvoorbeeld de kermis in Zierikzee. Voor actuele evenementen kan je altijd onze agenda checken.

Gratis uitjes met de kids op Schouwen-Duiveland

 

Heb jij nog leuke tips voor op Schouwen-Duiveland? Mail dan naar Karin@go-kids.nl

 

 

Log In