Superleuke familiecamping dichtbij het strand, met waterspeeltuin!

Een weekendje weg met het gezin, of misschien zelfs wel op vakantie in eigen (Zee)land? Op deze plek zullen de kinderen het zeker naar hun zin hebben!

Familiecamping de Duinhoeve in Burgh-Haamstede

Op deze camping kun je zowel in de zomer als in de winter kamperen met een eigen kampeermiddel. Er zijn ruime plekken en op veel velden staat een speeltoestel voor de kids. 

Het leuke aan een familiecamping is dat er echt gedacht wordt aan de kinderen. Zo is er bijvoorbeeld speciaal kindersanitair met extra lage wasbakken en toiletten en verhoogde douches. 

Hebben jullie geen caravan, tent of vouwwagen en willen jullie toch graag met de kinderen naar een camping? Dan kunnen jullie een duinlodge of chalet huren. Zo ervaar je de charme van een camping met nét wat meer luxe.

vakantie aan zee - huuraccomodatie duinhoeve

Waterspeeltuin - het Spetterparadijs

Wanneer je de camping in de zomer bezoekt zullen de kinderen zeker niet uitgespeeld raken. Er is namelijk een supergave waterspeeltuin op de camping, waar de kinderen kunnen spetteren, glijden en spelen met water. 

Direct naast de waterspeeltuin bevindt zich het terras van de horeca, dus de papa's en mama's hoeven niet per se mee te spetteren;) Ze kunnen ook toekijken onder het genot van een drankje en/of hapje. 

waterspeeltuin Camping de Duinhoeve

Het Spetterparadijs is in principe geopend vanaf 15 mei tot 15 september tussen 11.00 – 18.00 uur, dit is uiteraard afhankelijk van het weer. In de zomer zullen de openingstijden iets uitgebreider zijn.

Speeltuin(en)

Verdeeld over de kampeervelden staan verschillende speeltoestellen. Maar er is ook een grote speeltuin op de camping met wipkip, schommels, klimrekken en een airtrampoline! 

Gratis speeltuin Burgh-Haamstede - Camping de Duinhoeve

 

Animatie en Chillzone voor kleine en grote kinderen

Knutselen, zingen, dansen, een spelletje doen of meedoen met een van de vele activiteiten. Tijdens de meivakantie, Hemelvaart, Pinksteren en het hoogseizoen staat het animatieteam klaar om samen met de kinderen de leukste avonturen te beleven. 

Voor de wat grotere kinderen (vanaf 12 jaar) is er een chillzone. Hier mogen ze lekker chillen en samen hangen, terwijl ze Netflixen op de Smart TV of gebruik maken van de snelle WiFi. 

animatie camping de duinhoeve

 

Ben je benieuwd geworden naar deze supergave kindvriendelijke camping? Dat begrijpen we! Op www.deduinhoeve.nl vind je alle relevante informatie om een verblijf te boeken.