** HELAAS, DINKY'S IS DICHTGEGAAN DOOR DE CORONA CRISIS EN ZAL JAMMER GENOEG NIET MEER OPENGAAN DAARNA **

BIj Dinky's in Assendelft kunnen kinderen fijn aan de slag met Kinderyoga: spelenderwijs gaan kids daar kennismaken met yoga, spel en plezier voorop!

Kinderyoga: spel en plezier

Kinderyoga is een combinatie van yoga en spel, plezier staat daarbij voorop. Tijdens de lessen maken de kinderen spelenderwijs kennis met yoga.

Yoga wordt voor de kinderen een waar avontuur door een combinatie van oefeningen, dans, expressie en spel. 

Tijdens de peuter /  kleuter  yoga lessen worden de kinderen bewust van hun eigen lichaam, van hun ademhaling. Kinderyoga geeft plezier en is niet prestatiegericht .

Verhalen, dans, muziek en kindermassage

Kinderyoga is leuk om te doen omdat het spelenderwijs wordt aangeboden. In deze lessen sluiten de oefeningen aan bij de behoefte, interesse, energie en ontwikkelingsniveau  van het kind.

Tijdens de lessen wordt niet alleen  gebruik gemaakt van verhalen uit prenten-, avonturen- en versjesboeken, maar ook dans, muziek, spel en kindermassage.

De kinderyogadocent speelt helemaal in op de beleveniswereld van het kind. 

Ouder & Kind yoga bij Dinky's Assendelft

Dinky's biedt ook Ouder & Kind yogalessen. Samen met je kind doe je yogaoefeningen op het ontwikkelingsniveau van je kind. Zo wordt jullie vertrouwensband prachtig versterkt. Ook deze lessen gaan spelenderwijs en zijn niet prestatiegericht.

Dinky's is méér!

Dinky's is méér dan alleen Kinderyoga. Er is ook de heerlijke Baby & Ukkie Spa, een fijn KinderCafé en er worden toffe workshops gegeven.

Dol op leuke uitjes met je gezin?
Vraag onze gratis mails met UitTips in de regio aan!

GRATIS UitTips!