Dinky's KinderCafé  

Industrieweg 10K, 1566JP Assendelft

  Dinky's in Assendelft heeft een heus KinderCafé met een fijn binnenspeelplein. 

  Veilig spelen voor baby's

  In Dinky's Speelcafé is een gedeelte speciaal voor baby's ingericht. Hier liggen foam  matten op de vloer en is het afgeschermd met een speciale grond box van 10 m2. Er ligt speelgoed voor de allerkleinsten en er is een speciale voel-ontdekkingswand.

  SpeelCafé voor kinderen tot 7 jaar

  Het andere gedeelte van Dinky's SpeelCafé is voor kinderen van 1,5 tot 7 jaar. Daar vinden de kids van alles om zich heerlijk te vermaken - natuurlijk onder het toeziend oog van hun ouder of verzorger. Er is een Legotafel, een poppenhuis, een speelhuisje, een tekentafel en nog véél meer!

  Relaxen voor ouder en kind bij Dinky's Assendelft

  Terwijl de kinderen lekker spelen kun jij genieten van een goed kopje koffie en iets lekkers erbij. Spreek af met andere ouders met kinderen en maak er een gezellig uitje van.

  Dinky's is méér!

  Dinky's is méér dan alleen dit fijne KinderCafé. Er is ook de heerlijke Baby & Ukkie Spa, Kinderyoga en er worden toffe workshops gegeven.

  Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in de regio? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekend- & Vakantietips van Go-Kids Zaanland (=Zaanstreek-Waterland)!

  Adres

  • Adres: Industrieweg 10K
  • Stad:  Assendelft
  • Land: 
  • Postcode:  1566JP