Zaantheater kinderfeestjes

Nicolaasstraat 3, 1506 BB Zaandam

Vier je kinderfeestje in het Zaantheater en bezoek jouw favo voorstelling!

Een kinderfeestje vieren in het Zaantheater? Dat kan! Kom met vriendjes en vriendinnetjes naar een vrolijke voorstelling en maak het feest compleet met een lekker stukje taart of pannenkoeken versieren. We hangen slingers op en er is ruimschoots de tijd om te zingen voor de jarige en cadeautjes uit te delen. Ook van het Zaantheater krijgt de jarige een cadeautje en voor vertrek mogen alle kinderen een kleine verrassing grabbelen.

Per vijf kinderen mag de begeleider gratis mee!

Per vijf kinderen krijgt een ouder/begeleider van het Zaantheater een gratis kaartje voor de voorstelling. Een eventuele tweede begeleider betaalt de reguliere voorstellingsprijs.

Wat kost een kinderfeestje in het Zaantheater?

Bij een voorstelling in de kleine zaal kost een kinderfeestje € 15 per kind (incl. toegangskaartje, taart of cakejes versieren, limonade, een cadeautje voor de jarige en een cadeautje uit de grabbelton voor de gasten).

Bij een voorstelling in de grote zaal betaal je per kind de toegangsprijs van de voorstelling plus € 7,50 per kind voor pannenkoeken versieren of taart (allebei inclusief limonade, een verrassing voor de jarige en een klein cadeautje voor zijn/haar gasten).

Dol op leuke uitjes met je gezin?
Vraag onze gratis mails met UitTips in de regio aan!

GRATIS UitTips!