Heb jij al bedacht wat je dit weekend met de kids gaat doen? Wij hebben weer fijne Weekendtips voor je - en tips voor .... kinderfeestjes! Natuurlijk kun je nog meer inspiratie opdoen in de Go-Kids agenda en op de rest van onze website!.

Maak er een mooi weekend van!
groetjes, Anneke

 

WIN GRATIS ZWEMMEN
Ik heb een mooie winactie met vrijkaartjes voor het Leeghwaterbad gelanceerd deze week - heb jij al meegedaan? Ik loot de winnaars dinsdag dus grijp je kans!
Doe mee!
WINACTIES IN ANDERE REGIO'S
Ook in m'n andere Go-Kids regio's lopen mooie winacties, waar jij natuurlijk prima aan mee kunt doen als je wilt.... be my guest!
Alle agendatips! ►
Zondag is bij De Fabriek er weer zo'n leuke knutselactiviteit voor kids, voorafgaand aan de film Kapsalon Romy. Check snel of er nog plek is!
Dit weekend zijn de Nationale Archeologie dagen - natuurlijk met superleuke extra activiteiten in Huis van Hilde in Castricum.
De Kinderboekenweek is bijna afgelopen... op de laatste dag kun je gezellig boeken ruilen bij de NS Kinderboekenruil op A'dam CS.
IVN Waterland organiseert een leuke - gratis! - kinderactiviteit in het Purmerbos: daar worden jullie Paddenstoelenexpert!
Zijn jullie dit jaar al wezen peren plukken bij Toffe Peer  in Middenbeemster? De perenpluk is alweer bijna voorbij dus gáán!
In Monnickendam kun je koopjes scoren op de Kinderkleding- en Speelgoedbeurs Waterland - wordt voor het eerst georganiseerd.
Feestjes van de maand!
Wil je een mooi feestje thuis vieren? Hippe Kinderfeestjes wordt het super! Met Elsa van Frozen of een beautyfeestje of... van alles kan!
Een kinderfeestje bij Monkey Town Purmerend is gewoon altijd een succes, de kinderen vinden het geweldig en jij hebt geen gedoe...
Filmfeestje vieren in een bijzondere setting? Dat wordt een feestje bij Filmtheater De Fabriek - de jarige mag dan zelf de film starten....
Had jouw kind ooit een kinderfeestje in Het Scheepvaartmuseum? Dat is superorigineel, leuk, leerzaam en goed te bereiken.
Mooi geschminkt worden op een kinderfeestje... en leuke activiteiten erbij? Je regelt het helemaal super met Het Vrolijke Penseeltje
Is jouw jarige dol op pony's en andere dieren? Vier dan het feestje bij De Bonte Belevenis, zo knus en gezellig daar!
 
 
Theater en film voor kids
Alle agendatips! ►