Yippie.... Sinterklaas is weer onderweg naar Nederland! Laten we hopen dat het heerlijke kinderfeest dit jaar ondanks corona wel gewoon kan doorgaan, of anders maar niet-gewoon. Als het maar doorgaat toch? 

Sinterklaas Journaal op TV

Gaan jullie ook lekker naar het Sinterklaas Journaal kijken op TV? Het is ieder jaar weer spannend wat er nú weer gaat gebeuren terwijl Sint en de pieten onderweg zijn naar ons land. En dan bij de aankomst in Nederland de ontknoping - ieder jaar weer origineel en spannend! Op maandag 8 november begint het Sinterklaas Journaal van 2021!

Intochten van Sinterklaas in Purmerend, Waterland en Edam-Volendam

In de Go-Kids agenda heb ik heel wat intochten voor in 2021 in onze regio vermeld. Hieronder zet ik voor je op een rij welke dat tot nu toe zijn in Purmerend, Waterland en Edam-Volendam. 

Activiteiten met Sint en Pieten in de buurt

Na de intocht ga je Sint en zijn Pieten natuurlijk overal tegenkomen bij allerlei activiteiten. Ook daarvan probeer ik er lekker veel voor je in de agenda te zetten, zodat je weet waar je met jouw kids naartoe kunt om Sinterklaas te ontmoeten in 2021.

Het grote Sinterklaas Muziek Feest in Monnickendam

TICKETS

Familiebrunch - de Sint Editie

Alvast voor volgend weekend: op 28 november kun je in Wijdewormer genieten van een overheerlijke Familiebrunch Sint-Editie. Superleuk voor het hele gezin, en dus in Sinterklaassfeer. De kids kunnen lekker spelen op het Pietenparcours in de gymzaal - onder toezicht. Perfect toch?

Familiebrunch Sint-editie Wijdewormer

Reserveer jullie plek!

Sinterklaas activiteiten middag op de Simonehoeve

Op 21 en 28 november kunnen de kids in Katwoude (bij Volendam) meedoen aan een geweldige Sinterklaas middag op de Simonehoeve. Superleuk en ze worden daar altijd zó verwend...  Meld je aan via Go-Kids - krijgen ze nog een extra cadeautje ook!

Sinterklaas middag op de Simonehoeve in Katwoude

Alle info & reserveren

Ernst bobbie en de rest - Pimp de Sint show

 

Natuurlijk is er nog véél meer, ik zal de komende tijd nog heel wat intochten en leuke Sint-activiteiten in de agenda zetten. Jij kunt daar supergoed bij helpen door me door te geven wat jij tegenkomt in aan leuke Sinterklaasdingen in Purmerend, Monnickendam, Edam, Volendam en daar in de buurt. Ik vind het super als je mij tips wilt doorspelen via Facebook of mail (anneke@go-kids.nl). Dank je wel alvast, zeker ook namens alle ouders die dit handige overzicht goed kunnen gebruiken!

Video van Sint

Kijk trouwens zeker ook even naar het overzicht van intochten en activiteiten in de Zaanstreek!

Handige Sinterklaas Aftelkalenders 2021!

We hebben twee superhandige Sinterklaas aftelkalenders voor je... één om de nachtjes af te strepen tot de intocht van Sint in Nederland, en één om de nachtjes af te strepen tot Pakjesavond (mét schoenenzetkalender). Je kunt ze gratis downloaden en printen, zo leuk!

Download nu!