Oh wat heerlijk, het is weer de tijd van Sinterklaas! Zo knus met de kinderen... al kun je ze af en toe natuurlijk wel achter het behang plakken, want ze zijn zenuwachtig en daardoor niet altijd even gezellig. Mijn kids zijn alweer 15 en 17 nu, dus de magie is er wel af en dat vind ik in deze tijd altijd bijzonder jammer... Denk met heel veel plezier terug aan de tijd van samen de intocht kijken op TV, naar de intocht in Purmerend - waar we toen woonden, op schoot bij Sinterklaas in het winkelcentrum, Pietengym op school, overal Pietendiploma's te halen, cadeautjes en pepernoten, schoen zetten, pakjesavond.... ahhh ik word er een beetje weemoedig van.

Sinterklaas intochten in de Zaanstreek 2021

Maar: gelukkig heb ik Go-Kids en kan ik me voor jullie toch bezighouden met Sinterklaas. Waar hij wanneer aankomt bijvoorbeeld: ik probeer zoveel mogelijk intochten op een rij te zetten. Dit zijn de intochten die ik tot nu toe in de agenda heb staan in de Zaanstreek voor 2021:

Deze lijst met intochten vullen we voortdurend verder aan. Mis jij een intocht? Laat het me weten - via Facebook of mail (anneke@go-kids.nl), dan zet ik die er natuurlijk ook in!

Activiteiten met Sint en Pieten in de regio

Na de intocht staat het leven toch bijna 3 weken in het teken van Sint en zijn Pieten. Je komt ze overal tegen en er wordt van alles georganiseerd in de Zaanstreek en daar dichtbij. Bijvoorbeeld:

TICKETS

Sinterklaas knutselen bij de Partynanny in Zaandam

Sinterklaasfeest bij De Partynanny in Zaandam

Familiebrunch - de Sint Editie

Alvast voor volgend weekend: op 28 november kun je in Wijdewormer genieten van een overheerlijke Familiebrunch Sint-Editie. Superleuk voor het hele gezin, en dus in Sinterklaassfeer. De kids kunnen lekker spelen op het Pietenparcours in de gymzaal - onder toezicht. Perfect toch?

Familiebrunch Sint-editie Wijdewormer

Reserveer jullie plek!

Sinterklaas activiteiten middag op de Simonehoeve

Op 21 en 28 november kunnen de kids in Katwoude (bij Volendam) meedoen aan een geweldige Sinterklaas middag op de Simonehoeve. Superleuk en ze worden daar altijd zó verwend...  Meld je aan via Go-Kids - krijgen ze nog een extra cadeautje ook!

Sinterklaas middag op de Simonehoeve in Katwoude

Alle info & reserveren

Ernst bobbie en de rest - Pimp de Sint show

Ook voor de activiteiten geldt dat er natuurlijk nog véél meer zijn, en ik vermeld ze graag in de agenda. Help jij me met tips voor Sinterklaasactiviteiten? Je kunt ze bij me kwijt via Facebook of mail (anneke@go-kids.nl)!

Video van Sint

Handige Sinterklaas Aftelkalenders 2021!

We hebben twee superhandige Sinterklaas aftelkalenders voor je... één om de nachtjes af te strepen tot de intocht van Sint in Nederland, en één om de nachtjes af te strepen tot Pakjesavond (mét schoenenzetkalender). Je kunt ze gratis downloaden en printen, zo leuk!

Download nu!