Hebben jullie ook zo'n zin in Koningsdag? Dan is er natuurlijk van alles te doen in de regio, altijd gezellig. Maar ook voor zondag en de komende week heb ik heel wat fijne uittips: je vindt ze hieronder, in de Go-Kids agenda en op de rest van onze website natuurlijk!

Heel veel plezier op Koningsdag!
groetjes, Anneke

 

Alle agendatips! ►
En dan is het 27 april... Koningsdag! Hopelijk lekker weer en genieten.... Check Koningsdag 2019 in Zaanstreek-Waterland!
Je kunt natuurlijk ook makkelijk naar Amsterdam-Noord om Koningsdag te vieren - bijvoorbeeld bij Pllek, met gratis springkussen en circus spelen!
Mooie kinderactiviteit door IVN in Zuiderwoude: Zie ze vliegen! Vogels kijken als een echte vogelaar, machting mooi voor kids toch?
De jaarlijkse Open Twiske Dag valt in de vakantie - altijd een superleuke dag om bij te zijn en 't Twiske te beleven.
Voor de komende vakantieweek ►
Natuurlijk is er in de meivakantie weer de Spurd PurVak in Purmerend, mét gratis workshops bij Cultuurhuis Wherelant. Zo leuk!
Op het Fort van Edam is het superleuk op 1 mei met een Kabouterroute om 't fort. Ga jij heen met je kaboutertje(s)?
In De Purmaryn kunnen jullie gaan genieten van de voorstelling Tarzan (6+) door de bekroonde poppenspeler Ila van der Pouw.
IVN Waterland organiseert een leuke activiteit vanuit De Bolder in Monnickendam: Waterdiertjes zoeken!
Woensdag is er een extra knutsel-activiteit bij Filmtheater De Fabriek - natuurlijk in het thema van de film na het knutselen: Circus Noël.
Check ook de agenda's van:
 
 
Uitgebreide meivakantietips gemist? ►