Jeetje, ik ben jarig vandaag. Nou ja, op het moment van schrijven ben ik mórgen jarig, want als ik jarig ben ga ik niet zitten werken natuurlijk.

En niet zomaar jarig... ik ben 50 jaar geworden! Dat klinkt veel ouder dan ik me voel - en dat komt vast omdat Go-Kids me zo lekker jong van geest houdt. Eigenlijk was ik niet van plan aandacht te besteden aan mijn verjaardag (dat doe ik eigenlijk nooit), maar mijn omgeving denkt er duidelijk anders over... dus doe ik toch maar mee. 

Wat kan ik trakteren voor mijn verjaardag?

Dan vind ik het dus heel leuk om iets weg te geven waar jullie je kinderen blij mee kunnen maken. Wat kan ik dan gaan trakteren? Vaak verloot ik dan vrijkaartjes, alleen is dat nu met alle coronamaatregelen een stuk minder handig. Toen bedacht ik dat mijn jongste, die is twee weken geleden alweer 14 geworden, nog heel wat kinderboeken in de kast heeft staan waar hij als puber... derde klas middelbare... echt niets meer mee gaat doen.

Kinderboeken cadeau

Sowieso zijn mijn kids geen boekenlezers - dat vindt mama wel jammer. Ze hebben werkelijk honderden Donald Ducks verslonden, het weekblad, de pockets, de vakantieboeken... maar gewone leesboeken vinden ze maar niets. Dus veel van deze boeken hebben zelfs ze nooit opengeslagen.

20 kinderboeken cadeau voor....

Ik ben er 100% van overtuigd dat ze door andere kinderen veel beter gebruikt gaan worden. Het liefst door heel veel verschillende kinderen. Daarom heb ik besloten dat ik deze 20 kinderboeken naar een plek wil brengen waar veel kinderen ze kunnen gaan lezen. Een schoolbibliotheek, een BSO, een Kinderboekenzwerfstation of ... nou ja, misschien weten jullie nog wel een leuke?

Doe mee op Facebook

Wáár ik ze naartoe ga brengen, dat bepalen jullie met z'n allen. Zowel op Facebook als op Instagram zet ik een bericht waarin ik vraag op welke plek deze boeken volgens jou goed gelezen zullen worden. Doe mee en wie weet, zorg jij ervoor dat de school, BSO of club van jouw kind(eren) een berg boeken cadeau krijgt van mij!

Doe mee op Instagram

Binnenkort een jarig kind?

Genoeg over mijn verjaardag... ik vind kinderverjaardagen véél interessanter. Als je mijn KidsTips ontvangt weet je dat ik daarin regelmatig FeestjesTips geef. Als onderdeel van de wekelijkse (nou ja, nu met corona wat minder vaak..) mails met tips voor kids, en soms een volledige mail met tips voor de tofste kinderfeestjes. Maar ja, krijg je die op het moment dat jij ze kunt gebruiken? Vaak niet natuurlijk.

Daarom heb ik FeestjesTips op Maat bedacht: je geeft de verjaardagen van je kinderen op, dan krijg je 2 maanden vóór die verjaardag een mail vol feestjesinspiratie. Natuurlijk krijgt niemand anders die gegevens van mij! Je regelt het via deze knop:

FeestjesTips op Maat

Kinderfeestje vieren in de Zaanstreek, Purmerend en Waterland

En dan zou ik natuurlijk ik niet zijn als ik ook kinderfeestjes aan je wilde laten zien. De leukste tips heb ik verzameld op verschillende pagina's, afhankelijk van waar jij het feestje wilt gaan vieren:

Of je bladert gewoon lekker door het complete feestjesoverzicht van de regio... daar vind je maar liefst 65 verschillende feestjes in de regio!

Toffe materialen voor een kinderfeestje thuis