Zijn jullie al helemaal aan de Kerstvakantie toe? Geniet dan fijn van de kerstsfeer - we hebben leuke Kerstuitjes voor je, maar ook andere. Je vindt ze hieronder,  in de Go-Kids agenda en op de rest van onze website!.

Veel plezier dit weekend!
groetjes, Anneke

 

Alle agendatips! â–º
Deze keer in de Kleuterbios bij Pathé Zaandam: StoryZoo - op Avontuur in het Sprookjesbos. Lekker met geluid zachter en licht niet helemaal uit....
Tg. Winterberg komt naar Theater De Verbeelding en voert daar twee keer de vrolijke voorstelling Meneertje Meer (3+) op. Leukkkk!
FluXus Dansdag: kun je genieten van de danskunsten van de leerlingen van de danslessen bij FluXus - té cute natuurlijk!
Dit weekend kun je nog in Purmerend naar Wintercircus Sijm - daarna reizen ze door naar Hoorn. Deze show wil je niet missen....
In De Purmaryn staat de voorstelling Roodkapje (6+) van Langhout Theaterproducties - met kleurwedstrijd en Meet & Greet!
Zelf circusacts uitvoeren? De kids kunnen gratis meedoen met de Circusworkshop van Circus Kristal bij de Ruige Rakkers van pllek!
Kerstuitjes in de regio
Zin in Kerstsfeer? Die maak je natuurlijk thuis, maar ook buiten de deur kun je de warme gezelligheid heerlijk opzoeken. Kijk maar eens wat voor leuke Kersdtige evenementen je allemaal kunt bezoeken!
 
 
Westzaanse Winterfair : gezellige kerstmarkt in Westzaan.
Ook in de Heemtuin Zaandam is het kerstfeest met van alles te doen.
Op het Hembrugterrein: de Hembrug Winterfair met veel leuks en lekkers.
Kerstmarkt in Krommenie - met Dickens figuren & ganzenhoedster!
In Sprookjeswonderland Enkhuizen is het Sprookjeswinterland!
Dol op Dickens? Dan ga je dus naar het Dickens Weekend in Medemblik.
Theater en film voor kids
Alle agendatips! â–º