De herfstvakantie is alweer bijna voorbij zeg... wat gaat dat snel hè?! Er is heel wat leuks te doen komend weekend, Halloween komt eraan! Mijn favoriete UitTips vind je hieronder, maar in de Go-Kids agenda en op de rest van onze website vind je er nog veel meer.

Veel plezier dit weekend!
groetjes, Anneke

 

Alle agendatips! â–º
IVN Waterland organiseert een herfstwandeling voor grootouders die gezellig op pad willen met hun kleinkind - wat leuk!
Zaterdag is het de Nacht van de Nacht - dat vieren ze bij Hemlab met het Wonderland Nachtlab! - superleuk voor de kids.
Vandaag is de laatste dag dus als je er nog heen wilt moet je opschieten: de Sprookjestuin in de Heemtuin Zaandam. Echt een aanrader...
Gaan jullie helpen bollen planten langs het Beemster Kabouterpad in Zuidoostbeemster? Voor de bijen... en er is ook een imker bij.
Halloween 2019
 
 
Ook bij De Heul in Oostzaan wordt Halloween uitbundig gevierd met een spookhuis, kampvuur, een halloweenshow en nog veel meer.
Vanavond - vrijdag dus - bij Street Jump Wormerveer: Halloween Fright Night Disco Jump. Kom verkleed en maak kans op 2 vrijkaartjes!
De jaarlijkse Halloweentocht in Monnickendam is op 31 oktober, de échte Halloweendatum. Een behoorlijk spannende belevenis....
Alleen vanmiddag nog... Halloween bij Stadsboerderij Darwinpark met een speurtocht, griezellab en piratennest... spannend!
Speeltuin De Speelkraam sluit het speelseizoen zoals ieder jaar af met een heerlijk Halloweenfeest, lekker lang spelen in het donker!
Kinderboerderij De Veldmuis in Zaandam wordt voor één dag De Vleermuis - met een spannende speurtocht voor Halloween.
Theater en film voor kids
Alle agendatips! â–º