In Bibliotheek Waterland in Purmerend presenteert Astrid Waernes haar boek De Magische Pas - met workshop voor kinderen en hun ouders.

Boek De Magische Pas

Astrid Waernes (49), heeft met haar partner Marcel Poort een coaching praktijk voor kinderen in Purmerend. In april dit jaar kwam er een boek van haar uit; het kinderboek De Magische Pas. Op woensdagmiddag 19 juni geeft Waernes een boekpresentatie en workshop in de Bibliotheek Purmerend.

Het boek De Magische Pas is geschreven voor kinderen en hun ouders ter ondersteuning bij dingen als leren omgaan met emoties en problemen. Er staan onderwerpen beschreven als -boosheid, hooggevoeligheid, eenzaamheid, bang in het donker, pesten en niet naar school willen.

Workshop met demonstratie in Bibliotheek Waterland in Purmerend

Tijdens de workshop worden praktische tips en een demonstratie gegeven van de Magische Pas zelf. Want bij het boekje hoort een  pas in de vorm van een bibliotheekpas waaraan kinderen hun treurige of boze gedachten op kunnen zetten. “Zo wordt elke gedachte tastbaar” vertelt de auteur.

Workshop en boekpresentatie De Magische pas is voor kinderen van 6 – 12 jaar en hun ouders en vindt plaats op woensdag 19 juni van 15.00 – 16.00 uur in de Bibliotheek Purmerend (Waterlandlaan 40). Toegang is vrij.

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in de regio?
Ik stuur ze je met plezier GRATIS in de mail!

GRATIS UitTips!