Erik Pinksterblom is een fantasierijk jongetje dat verlangt naar iets bijzonders. Gekrompen tot het formaat van een vlieg komt Erik terecht in stadspark de Wolleweide. Hij beleeft bizarre avonturen tussen grassprieten die hoger zijn dan flatgebouwen. In deze wonderlijke wereld lijken de insecten verdacht veel op mensen. Erik ontmoet bekakte wespen, danst met de hiphophommel en slaapt in een slakken-Airbnb. Gaandeweg ontdekt Erik steeds meer dat de insecten grote moeite hebben met overleven. Overal ligt afval en mensen spuiten pesticiden. Kan Erik zichzelf en de insecten uit deze grote problemen redden?

Ook in de foyer is van alles te beleven is rondom de thema's die in de voorstelling terugkomen zoals klimaatverandering, bijensterfte en zwerfafval.

Over het Zaantheater

Het Zaantheater werd door de ANWB Explorers uitgeroepen tot het meest kindvriendelijke theater van Nederland.Elk seizoen zijn er in het Zaantheater natuurlijke prachtige, grappige, ontroerende en vrolijke theatervoorstellingen voor de jeugd te zien. Wn bij bijna elke voorstelling organiseert de Theatertroep speciale activiteiten voor jonge bezoekers.

Reserveren voor de voorstelling

Wil jij kaarten hebben voor deze voorstelling? Bekijk de agenda van het Zaantheater en kies jouw voorstelling met dag en tijdstip naar keuze. 

Bestel gelijk jouw kaarten!

 

-----------------------------------------------

Meer (weekend) tips ontvangen?

Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief
en ontvang de leukste activiteiten, uitjes en kinderfeestjes
in de regio Zaanstreek-Waterland & Westfriesland!
(Zaanstad, Purmerend, Beemster, Edam-Volendam, Wormerland, Oostzaan, Landsmeer, Waterland, Hoorn, Koggenland, Opmeer, Medemblik, Drechterland, Stede Broec, Enkhuizen)

Aanmelden Go-KidsTips

Volg ook Go-Kids Zaanland & Westfriesland
(@gokidszaanland)

Go-Kids Amsterdam - Socials