Zomervakantie 2021 - welke leuke dingen ga jij doen met de kinderen in deze vrije periode? Dat ligt wel een beetje aan het weer natuurlijk...  voor lekker weer hebben we allerlei superleuke buiten-uitjes op een rij gezet:

Buiten-uitjes in de vakantie

Hieronder vind je overdekte uitstapjes in de regio Zaanstreek-Waterland en omgeving.

Lekker in beweging!

Stilzitten in de vakantie? Waarom zou je als er zoveel uitjes zijn waarbij de kids lekker in beweging kunnen komen. Niet alleen buiten - want buiten spelen is altijd goed -  ook binnen is er van alles mogelijk:

 • Indoor spelen bij Monkey Town Purmerend
  Perfecte plek om heerlijk te spelen voor de kids is natuurlijk dit fijne indoor speelparadijs. Vergeet niet je plek vooraf online te reserveren, zodat je zeker weet dat er plek is voor jullie. Het aantal bezoekers is nog steeds beperkt tenslotte.
  Online reserveren bij Monkey Town Purmerend

 • Overdekt zwemmen in het Leeghwaterbad Purmerend
  Zwemmen is altijd goed, weer of geen weer. Overdekt zwemmen is super in het Leeghwaterbad - een prachtig zwembad met grote glijbaan, stroomversnelling, leuke baden voor jonge kinderen. En is het mooi weer? Dan is het genieten op de grote ligweide!

  Zwembad Leeghwaterbad in Purmerend

 • Jumpen, klimmen, bowlen en VR gaming bij JumpSkillz Purmerend
  Moeten kids hun energie kwijt? Dan is los gaan op trampolines een perfect plan... of in het indoor klimpark, of met bowlen, of bij de Obstacle Skillz. Of opperste concentratie bij het VR gamen - het kan allemaal bij JumpSkillz Purmerend!

  Jumpen, bowlen, VR gamen bij JumpSkilzz Purmerend

 • GlowGolf spelen in Amsterdam-Noord
  Glow-in-the-dark minigolf spelen: perfect bij slecht of juist heel warm weer (lekker in de airco!). Je doet het in Amsterdam-Noord bij GlowGolf op het Buikslotermeerplein.

  Glow in the dark minigolf bij GlowGolf Amsterdam Noord

Samen naar de film

Een bioscoop bezoekje met de kids is altijd een succes, er zijn altijd genoeg toffe kinderfilms om in de vakantie te gaan zien. Daarvoor ga je natuurlijk naar:

Kinderfilms bij Pathé juli 2021

Kinderfilms bij Pathé juli 2021

Samen ontsnappen: escaperoom!

Hoe leuk is het om samen met je kids te ontsnappen uit een spannende escaperoom? Maar dan wel één die écht is afgestemd op de leeftijd van de kids, anders is er voor hen al snel niet veel aan... dat kan bij Kids Safety Escaperoom in Purmerend: daar hebben ze drie verschillende rooms speciaal voor kinderen!

Alle info & boeken

Fijn naar een museum

Een museum bezoeken met de kids is hartstikke leuk - als je de juiste musea kiest tenminste. Op Go-Kids vind je allerlei kindvriendelijke musea in Zaanstreek-Waterland. Heb jij ze allemaal al bezocht met je kinderen?

Deze musea buiten onze regio wil je ook gezien hebben met je gezin: